Η νέα εβδομάδα θα ξεκινήσει με αρκετές δυσκολίες για τρία ζώδια, που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν προκλήσεις στη δουλειά και τη ζωή.

Συγκεκριμένα, οι Κριοί καλό θα ήταν να αποφύγουν τις σοβαρές αποφάσεις, γιατί δεν είναι πολύ καλά ψυχολογικά και υπάρχουν εντάσεις που δεν έχουν εκτονωθεί. Την ίδια στιγμή, καλύτερα να σκεφτούν καλύτερα πώς θα πουν αυτά που θέλουν στους συντρόφους τους, πριν αρχίσουν τα παράπονα και τις παράλογες απαιτήσεις.

Οι Ταύροι θα έρθουν σε ρήξη με τους συνεργάτες τους, νιώθοντας κουρασμένοι από το παρασκήνιο αλλά και από την ίντριγκα στο χώρο της δουλειάς. Τα οικονομικά, ενώ παρουσιάζουν ανοδικές τάσεις, αυτή τη στιγμή είναι σε ύφεση. Στα αισθηματικά, δεν θα έχουν υπομονή και δεν κάνουν ούτε ένα βήμα πίσω. Κάποιες σχέσεις, ίσως χρειαστεί να τελειώσουν οριστικά.

Για τους αγαπημένους Παρθένους, η αρχή της εβδομάδας θα είναι άκομψη και δύσκολη, αλλά όσο περνά ο καιρός τα πράγματα θα στρώνουν. Πλησιάζοντας προς το τέλος της, θα έχετε σημαντική εύνοια της τύχης και κάποια γεγονότα, που θα παίξουν το ρόλο του καταλύτη, θα «σπρώξουν» τις εξελίξεις. Γκρίνιες και εντάσεις θα πρωταγωνιστήσουν και στις σχέσεις, καθώς τα προβλήματα δεν λύνονται ούτε με ψέματα, αλλά ούτε και με σκληρό λόγο.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ