Παρθένος, το control freak

Οι Παρθένοι μπορεί να γίνουν πολύ απαιτητικοί και πρέπει να σχεδιάζουν τα πάντα. Ο αυτοσχεδιασμός αποκλείεται για αυτό το ζώδιο, το οποίο θα έχει καταστρώσει ένα ολόκληρο πρόγραμμα διακοπών. Ξεχάστε λοιπόν τις αυθόρμητες βόλτες και εξορμήσεις. Στις διακοπές, οι Παρθένοι ξέρουν ακριβώς τι θα κάνουν και δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο για ένα ζώδιο όπως ο Τοξότης, που λατρεύει τις εξερευνήσεις και τις βόλτες σε μέρη που κανείς δεν έχει πάει. Το ίδιο ισχύει και για τον Υδροχόο, ο οποίος είναι ένα πιο ελεύθερο πνεύμα.

Ζυγός, ο αναποφάσιστος

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο δεν είναι οι ευκολότεροι συνταξιδιώτες. Πολύ αναποφάσιστοι, δεν θα πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους και δεν θα σχεδιάσουν τίποτα κατά τη διάρκεια των διακοπών της. Επιπλέον, αν είστε μεγάλη παρέα είναι πολύ πιθανό να ρίχνει περισσότερο λάδι στη φωτιά σε τυχόν διαπληκτισμούς και να προκαλέσει περισσότερη αναστάτωση.

Διαβάστε επίσης: Τα 4 ζώδια που θα έχουν οικονομικές επιτυχίες τον Ιούνιο

Ιχθύς, ο αφηρημένος

Οι Ιχθύες είναι πολύ ευαίσθητοι και μπορεί να αισθάνονται άγχος όταν έρχεται η ώρα να πάνε διακοπές. Είναι επίσης αφηρημένοι και μπορεί εύκολα να χάσουν το κλειδί του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, να ξεχάσουν πού άφησαν το κινητό τους ή να βρεθούν σε άλλη παραλία από την παρέα τους. Γι’ αυτό ελέγχετε πάντα προσεκτικά τα υπάρχοντά σας, αλλά και τα σχέδιά σας αν πρόκειται να πάτε διακοπές με αυτό το ζώδιο. Είναι πολύ ρομαντικοί, γι’ αυτό και δεν έχουν πρόβλημα να βρεθούν σε παραλίες με δύσκολη πρόσβαση, ενώ δεν έχουν πρόβλημα να βρεθούν σε ανοργάνωτες παραλίες – άλλωστε το μυαλό τους θα μπορούσε να είναι μία τέτοια «χύμα» παραλία.

Πηγή: marieclaire.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ