Κριός
Φίλε Κριέ, την σημερινή ημέρα, μην αμελείς τις λεπτομέρειες. Ιδανική στιγμή, για να ξεκινήσεις σωστή διατροφή, άσκηση και για να κάνεις θετικές αλλαγές στην εμφάνιση σου! Η καθημερινότητα σου βελτιώνεται και αποκτά πιο γρήγορους ρυθμούς! Οφείλεις ωστόσο, να σοβαρευτείς και να ωριμάσεις, ώστε να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα!

Ταύρος
Σήμερα φίλε Ταύρε, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες, να αναπτύξεις με διάφορους τρόπους, την δημιουργικότητα σου, να ανακάμψεις το κέφι σου και να αποκτήσεις χαρούμενη και παιχνιδιάρικη διάθεση. Κατάλληλη ημέρα, για κοινωνικότητα, εξόδους, ψυχαγωγία και ευχάριστες επαφές! Ωστόσο, περιόρισε την τάση σου για εγωισμό και επίδειξη!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, ήρθε η ώρα να βελτιώσεις και να εξομαλύνεις τις οικογενειακές σου σχέσεις, με ήρεμη και ομαλή συζήτηση και καλοπροαίρετη διάθεση! Επιπλέον, καλό θα ήταν να ακούς το ένστικτο σου, πριν αρχίσεις συνομιλίες! Προσπάθησε σήμερα να κάνεις έναν απολογισμό των γεγονότων μέχρι τώρα, να ετοιμάσεις τις επόμενες κινήσεις σου και ορθά να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας!

Καρκίνος
Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, προτίμησε να επικοινωνείς κυρίως με μηνύματα, αφού εκφράζεσαι σίγουρα καλύτερα, με τον γραπτό λόγο! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, τα αδέρφια και κάποιοι μακρινοί συγγενείς σου, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου! Απολαμβάνεις με ποικίλους τρόπους επαφές, συναντήσεις, μετακινήσεις και συζητήσεις!

Λέων
Φίλε Λέοντα, σήμερα προσγειώνεσαι, ασχολείσαι με πρακτικά θέματα και βρίσκεις λύσεις σε πολλά από τα παροντικά σου προβλήματα! Ασχολείσαι με αυτά που έχεις κατακτήσει και με ό,τι έχει σημαντική αξία στην ζωή σου! Οι θετικές εξελίξεις, θα είναι πολλές και ίσως έρθουν μέσα από κάποιες καινούργιες συνθήκες, που θα σου ανακτήσουν την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, θα έχεις ενισχυμένη αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα και χαρούμενη διάθεση! Οι συγκυρίες θα είναι σίγουρα θετικές, ώστε να καταφέρεις να πετύχεις στόχους και σκοπούς και να εκπληρώσεις όνειρα! Με τον τρόπο αυτό, αναζωπυρώνεται η αισιοδοξία και την πίστη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα είσαι σίγουρα πολύ διαισθητικός και θα έρθουν σαφώς στιγμές μέσα στην σημερνή ημέρα, που θα θελήσεις να είσαι μόνο σου και κάπως μυστικοπαθής! Προσπάθησε να παραμείνεις στο παρασκήνιο και να απομονωθείς, ώστε να βρεις τις λύσεις που επιθυμείς! Κινήσου όσο πιο μυστικά μπορείς και δεν θα χάσεις!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η κατάλληλη ημέρα είναι εδώ, για να κοινωνικοποιηθείς, να ανανεώσεις τις φιλίες σου, όπως και να οριοθετήσεις τις κοινωνικές σου συναναστροφές! Μάλιστα, με συμμάχους τους φίλους σου, πετυχαίνεις στόχους και όνειρα! Ακολούθησε την συμβουλή τους και δέξου την βοήθεια τους!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, είσαι σήμερα αποφασισμένος να βελτιώσεις ουσιαστικά την κοινωνική ζωή και να βάλεις τέλος σε κάποια κακώς κείμενα, προκειμένου να κάνεις σημαντικά βήματα ανέλιξης και να κερδίσεις ξανά τον σεβασμό, την αποδοχή και τον θαυμασμό του περίγυρου σου! Αξιοποίησε τις ποικίλες ευκαιρίες που θα σου δοθούν, για να διατηρήσεις την καλή σου φήμη!

Αιγκόκερος
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα πες όχι στην ρουτίνα και την βαρετή καθημερινότητα! Άρπαξε την ευκαιρία, ώστε να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να περάσεις υπέροχα και να χορτάσεις απολαύσεις! Καταφέρνεις και εκπληρώνεις αρκετά μεγαλόπνοα σχέδια και υψηλούς στόχους, με περισσή ευκολία πλέον!
Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, θα καταφέρεις σήμερα, να αντιμετωπίσεις με επιτυχία, έναν μέχρι τώρα κρυφό σου αντίπαλο ή ακόμα και έναν χρόνιο ανταγωνιστή! Κάποιες αποκαλύψεις σε ωφελούν και οι μάσκες επιτέλους πέφτουν! Αντιλαμβάνεσαι άψογα τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των γύρων σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να βρεις σπουδαίες λύσεις!
Ιχθύς
Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, χαρακτηρίζονται από ισοτιμία, δικαιοσύνη, ηρεμία κι ισορροπία! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, να προσεγγίσεις και πάλι ένα πρόσωπο που στο παρελθόν είχατε παρεξηγηθεί και γενικά να βελτιώσεις τα πάντα και να συνεργαστείς καλύτερα με τους γύρω σου!
Πηγή: oroskopos.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ