Όλοι έχουμε καλές και κακές στιγμές. Στιγμές ήρεμες και άλλες που χάνουμε την ψυχραιμία μας. Τα παρακάτω ζώδια όμως δεν ξεπερνούν σχεδόν ποτέ τα όρια και δεν φτάνουν στα άκρα.

Ταύρος
Ακριβώς επειδή μπορεί να γίνει πολύ εύκολα Ταύρος εν υαλοπωλείο, ξέρει ότι χρειάζεται να έχει ηρεμία και ψυχική νηφαλιότητα. Δεν θα κάνει τίποτα παρορμητικά και εν θερμώ. Ζυγίζει πρώτα την κατάσταση και έπειτα απαντά. Επιλέγει λοιπόν να γίνει ένα από τα πιο χαλαρά ζώδια κι ας μην το πετυχαίνει πάντα.

Ζυγός
Ζώδιο της ισορροπίας που δεν συμπαθεί καθόλου τις εκρήξεις. Προτού αντιδράσει, το σκέφτεται καλά. Αν υπάρχει μία κακή στιγμή, θα δει τη θετική πλευρά και θα βελτιώσει την κατάσταση. Δεν θα την επιδεινώσει.

Υδροχόος
Είναι σίγουρα από τα πιο χαλαρά ζώδια και δεν νιώθει την ανάγκη να αποδείξει κάτι στους άλλους. Κάνει τα πράγματα με τον δικό του ρυθμό, είναι κοινωνικός, άνετος και δεν ιδρώνει, ούτε κυριολεκτικά ούτε και μεταφορικά.

Ιχθύς
Ο ονειροπόλος της παρέας. Αν και έχει τη φήμη του κυκλοθυμικού, είναι μονίμως… στον κόσμο του και δύσκολα θα τον ταράξεις. Λειτουργεί επίσης πολύ χαλαρά γιατί δεν εξουθενώνει τον εαυτό του. Δεν θα γεμίσει το πρόγραμμα με δουλειά και υποχρεώσεις. Θέλει να έχει χρόνο και για τη φροντίδα του εαυτού του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ