Στις 23 Μαρτίου 2023, όπως αναφέρει η Άση Μπήλιου, ο Πλούτωνας θα κάνει την δοκιμαστική του είσοδο στον Υδροχόο, όπου και θα παραμείνει αρχικά μέχρι τις 10/06/23. Κατόπιν θα επιστρέψει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 11/06/2023 και θα παραμείνει μέχρι τις 21/01/2024 που θα ξαναπεράσει στον Υδροχόο.

Εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του θα ξαναπεράσει πάλι για λίγο στον Αιγόκερω στις 02/09/2024 και θα πάρει την τελική του θέση στο ζώδιο του Υδροχόου στις 19/11/2024  έως το 2044, δηλαδή η διέλευσή του θα κρατήσει περίπου 19 χρόνια με κάποιες ανάδρομες πορείες στις αρχές και στο τέλος.

Όλο αυτό το διάστημα της παραμονής του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου θα είναι μια προκλητική και επαναστατική περίοδος, που θα φέρει την κοινωνία αντιμέτωπη με σοκαριστικές εξελίξεις και συνειδητοποιήσεις, αλλά ταυτόχρονα και με θαυμαστά επιτεύγματα… Ο Αιγόκερως, ο Υδροχόος και οι Ιχθύες, θεωρούνται συλλογικά ζώδια. Με τον Πλούτωνα, που φέρνει βαθιές αλλαγές και αναγέννηση να κινείται σε αυτά, ολόκληρος ο κόσμος θα νιώσει τις επιρροές και μετά το πέρασμα του δεν θα είναι πια ο ίδιος.

Ο Πλούτωνας φέρνει τα πάνω κάτω (και το αντίστροφο)

Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, που συνδέεται συμβολικά με τη συνέχιση της ζωής και τον θάνατο, τα πάθη, τη δύναμη και τη θέληση για εξουσία, τον ορυκτό πλούτο, τη γεωλογία, την πολιτική, το μυστήριο, τη μεταμόρφωση, τον πλουτισμό και την πνευματική ανύψωση. Η καθαριστική του δράση φέρνει την αναγέννηση μέσω τεκτονικών αλλαγών, του τέλους και της καταστροφής.

Ο Πλούτωνας έχει τη δύναμη να αναδεύει συχνά ό,τι κρύβεται στον κάτω κόσμο, φέρνοντας στην επιφάνεια μυστικά και σκιές που προκαλούν  φόβο στους ανθρώπους. Ό,τι ήταν κρυμμένο και ειδεχθές φανερώνεται και τότε συμβαίνουν δύο τινά. Οι  τρομαγμένοι και οι εκτεθειμένοι θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν την αντίδραση ή τον έλεγχο, οι μεν για να εξοστρακίσουν αυτό που δημιουργεί φόβο ή πανικό, και οι δε για να συγκαλύψουν αυτό που δεν έπρεπε να φανεί. Έτσι, όσα συμβαίνουν στην κοινωνία δεν οδηγούν πάντα εύκολα και άμεσα στις θετικές αλλαγές και την αναμόρφωση. Συχνά πρέπει να καταλαγιάσει η σκόνη για να οδηγηθούν τα πράγματα στη σωστή κατεύθυνση. Όμως, μόνο μέσα στο απόλυτο σκοτάδι του Πλούτωνα μπορεί να βρεθούν οι ψυχές στο φως της συνειδητότητας όταν απαλλαγούν οριστικά από τον εγωισμό.

Διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ