Η Σελήνη συναντά τον Άρη που, επίσης, βρίσκεται στον Κριό, γι’ αυτό ξεκίνησε η μέρα μας με υπερένταση, με ή χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο, γίναμε ανυπόμονοι ή οξύθυμοι ή είχαμε κάποια ξεσπάσματα μέσα στη μέρα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να δημιουργηθούν και μικροπαρεξηγήσεις ή δυσαρέσκειες που όμως θα είναι προσωρινές.

Το μεσημέρι πέρασε στον Ταύρο, κάνοντας τη μέρα (ιδίως τη νύχτα) ιδανική για να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, με όλα εκείνα τα μικρά κι απλά πράγματα της ζωής που είναι εξίσου σημαντικά για τον καθένα μας και μας προσφέρουν ιδιαίτερη ευχαρίστηση.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Κριοί και Ταύροι, την ανησυχία σας θα διαδεχτεί η απόλαυση και το μόνο που θα σας ενδιαφέρει είναι το πόσο ωραία θα περάσετε το βράδυ της Παραμονής. 

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, μπορεί να υπάρξει μια παρεξήγηση με κάποιο δικό σας πρόσωπο, όμως, καλό θα ήταν να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μη χαλαστείτε χρονιάρα μέρα.

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, βάλτε τη μουσική σας, χαλαρώστε, στρώστε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας και απολαύστε το χριστουγεννιάτικο δείπνο σας, παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να χαλιέστε με ανούσια πράγματα.

 

Πηγή: Astrology.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ