ΚΡΙΟΣ: Δώστε προσοχή στον τρόπο που θα επαναστατήσετε απέναντι σε άτομα ή καταστάσεις που σας καταπιέζουν. Ότι δεν καταλαβαίνουν οι άλλοι με λόγια ίσως το καταλάβουν με τη σιωπή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάνοντας έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας θα διαπιστώσετε ότι δεν καταφέρατε να ικανοποιήσετε πλήρως τις φιλοδοξίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και μην κλείσετε συμφωνίες πριν τις δείτε αναλυτικότερα. Δείξτε ποιοι είστε πραγματικά για να βάλετε γερά θεμέλια στις καινούριες σας σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Γεμίστε δυναμισμό για να ρυθμίσετε οριστικά εκκρεμότητες που συνεχώς αναβάλετε να διευθετήσετε. Βελτιώστε τις κοινωνικές σας σχέσεις και θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας.

ΛΕΩΝ: Οι αισιόδοξες σκέψεις θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο. Επειδή δεν είναι δυνατό να τα κάνετε όλα μόνοι σας, αναθέστε ευθύνες και στους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απολαύστε την καθημερινότητα και μη δημιουργείτε προβλήματα εκ του μηδενός. Περιορίστε την αναποφασιστικότητά σας για κάποια θέματα πριν κουραστούν οι γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ: Κάνατε επαναστάσεις που δεν ευδοκίμησαν, χρησιμοποιήσατε υψηλούς τόνους και απομακρύνατε φίλους και κυρίως αναζητήσατε έναν έρωτα που σας πρόδωσε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακόμα δεν είστε σίγουροι αν ήταν δικό σας το λάθος ή αν οι συνθήκες ήταν αυτές που σας ανάγκασαν να συμβιβαστείτε για να προχωρήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα σας ανοιχθούν νέοι δρόμοι που θα πρέπει κάποιους να τους απορρίψετε και άλλους να τολμήσετε να τους ακολουθήσετε, ώστε να αδράξετε τις ευκαιρίες και να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους μπορεί να είναι απρόβλεπτη, αλλά μην απομακρυνθείτε από τα άτομα που θα γνωρίσετε, γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα δοκιμάσετε καινούριους τρόπους επικοινωνίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο απολογισμός σας θα πρέπει να είναι η αφετηρία για να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες σας. Μην επιτρέψετε στη βιασύνη να καθορίσει εκείνη τις σκέψεις σας.

ΙΧΘΥΣ: Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σταθμίσει τις αποφάσεις, να ανακατατάξει τις προτεραιότητες και να χαράξει τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει, ώστε να τον προβάλετε σωστά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ