Κριός: «Βρε θα σας κατατροπώσω όλους με το κόκκινο αβγό μου….»! Ο Κριός είναι ο πρώτος στις αβγό-μαχίες και το πασχαλινό έθιμο που απολαμβάνει στο έπακρο είναι το τσούγκρισμα … Επειδή δεν του αρέσει να χάνει, ρίχνει τόση μεγάλη δύναμη για να σε λιώσει, σαν να βγάζει όλο το θυμό από μέσα του ….


Ταύρος
: «Μαγειρίτσα, τσουρέκια, κουλουράκια και … αβγά …. Γιέεεεα»! Ο Ταύρος λατρεύει τις λιχουδιές του Πάσχα και έχει τον ασυγκράτητο … Ας μην ξεχάσουμε και την πετσούλα από το αρνάκι, αφού δεν αντέχει να περιμένει την ώρα του τραπεζιού, αλλά τσιμπολογάει και κατά την διάρκεια του σουβλίσματος. Το Πάσχα είναι λιχουδιά για τον Ταύρο!


Δίδυμος
: «Δεν ξέρω αν θα βρω wifiστο χωριό επομένως πρέπει να φορτώσω το κινητό με GBγιατί έχω πολλές ευχές να στείλω αλλά πώς θα ανεβάζω και τα στιγμιότυπα στα social»;;; Ο κοινωνικός εξωστρεφής Δίδυμος οργανώνει τις εξορμήσεις του αλλά και το πλάνο των socialmediaγια τις γιορτές …


Καρκίνος
: «Το Πάσχα είναι μία οικογενειακή στιγμή, αλλά έχω ένα σωρό δουλειές …. Να φτιάξω τσουρέκια, κουλούρια, να βάψω αβγά, να ψωνίσω για τα βαφτιστήρια , αααα… και να μην ξεχάσω να περάσω και εγώ από τη Νονά μου, να μου δώσει τη λαμπάδα μου, γιατί μπορεί να έχω φτάσει 40άντα αλλά το έχουμε ακόμα έθιμο»! Αυτό ακριβώς είναι το εθιμοτυπικό Πάσχα του Παραδοσιακού Καρκίνου!


Λέων
: «Χτένιμα, Νύχια, νέο Φόρεμα, καινούργιες γόβες  και βέβαια ένα απίστευτο ανοιξιάτικο πρωινό σύνολο για την Κυριακή του Πάσχα … πάλι φιγουρίνι θα είμαι αυτές τις μέρες»! Το Λιοντάρι και το Πάσχα ασχολείται με το πώς θα εντυπωσιάσει τους πάντες με την εμφάνισή του!


Παρθένος
 : « Σόδες να πάρουμε… Μην φανταστείτε βέβαια ότι εγώ θα φάω πολύ κρέας…. Προτιμώ την σαλατούλα, δεν θέλω να μου ανέβουν τα τριγλυκερίδια  αλλά ούτε και η χοληστερίνη»!… Έτσι γκρινιάζει και λέει ο Παρθένος, αλλά πέφτει πάντα με τα μούτρα στο φαΐ!


Ζυγός
: «Βρήκα μία καταπληκτική λαμπάδα για ζευγάρια αγάπη μου, αυτήν θα πάρω για εμάς»! Γιορτή Αγάπης το Πάσχα και Αγάπη για τον Ζυγό είναι το ταίρι του, που σχεδιάζει αυτές τις μέρες εξορμήσεις μαζί του και κοιτάζει να μοιραστεί τα πάντα ακόμα και την λαμπάδα!


Σκορπιός
: «Άντε να έρθει η Ανάσταση, γιατί με την νηστεία έχω κόψει και το σεξ και μου έχει γυρίσει το μάτι ανάποδα….»! Κλασικός Σκορπιός, που ναι μεν έχει την επιμονή και το πείσμα και διατηρεί τη νηστεία, όμως δεν μπορεί να συγκρατήσει τις πονηρές ερωτικές σκέψεις!


Τοξότης
: «Σιγά  μην κάτσω σπίτι, στους 4 τοίχους … ρε το Πάσχα θέλει εξοχή, θέλει βουνό, πράσινο, οξυγόνο, αθλητικό, ορειβασία …. Θα βάλω όλη την οικογένεια στο αυτοκίνητο, παιδιά, σκυλιά, γατιά και φύγαμε ….»! Αυτό ακριβώς είναι το Πάσχα για τον Τοξότη, που δεν τον νοιάζει απαραίτητα να περάσει εθιμοτυπικά, όσο του να βρεθεί στην φύση και να αλλάξει παραστάσεις!


Αιγόκερως
: « Η Δευτέρα του Πάσχα είναι σίγουρα αργία»; Η ανησυχία του Αιγόκερου είναι το πώς θα κανονίσει όλες τις δουλειές του, πώς θα τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές του και πόσες μέρες θα αναγκαστεί από τις συνθήκες να κάτσει σε άδεια πηγαίνοντας πίσω όλες τις δουλειές του!


Υδροχόος
: «Πάσχα … έχετε σκεφτεί πόσα αρνάκια θανατώνονται; Και τι βγάζετε φωτογραφία τις σούβλες σας, νιώθετε ότι κάνετε κατόρθωμα το να σουβλίζετε έτσι μία ψυχούλα;;;; Ναι μαγειρίτσα θα φάω αλλά θα είναι vegan”!  Ο Υδροχόος έχει τις κοινωνικές του ευαισθησίες και περνάει ένα «εναλλακτικό οικολογικό Πάσχα»!


Ιχθύς
: «Εγώ πάντως αν θέλετε να ξέρετε στολίζω δέντρο και το Πάσχα … Τι με κοροϊδεύετε καλέ;;;Δεν έχετε δει στο Jumboτα κρεμαστά αβγουλάκια; Αυτά παίρνω και στολίζω έναδεντράκι που έχω»!

Πηγή: oroskopos.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ