Κριό

Ελεύθεροι και ωραίοι. Αυτός ο μήνας θα σας βοηθήσει να εισχωρήσετε στον εσωτερικό σας κόσμο, θα αναλύσετε και θα ψάξετε να βρείτε τη ρίζα των αισθημάτων σας, τα συμπεράσματα σας θα σας οδηγήσουν σε αποφάσεις που θα έχουν αντίκτυπο τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον σας. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να επανασυνδεθείτε, θα συγχωρήσετε και θα δείξετε συγκατάβαση. Ο Νοέμβριος θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε δυναμικά με ορθολογισμό και σωστή κρίση.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Εσείς που ταλαιπωρήστε προσπαθώντας να διακρίνετε την αλήθεια και να λύσετε μυστήρια θα υπάρξουν ειλικρινείς συζητήσεις με αποτέλεσμα να είστε πλέον σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις. Θα αναθεωρήσετε για τον αρνητικό τρόπο σκέψης, ανανεώνεται η σχέση σας, θα θερμανθούν τα αισθήματα ανάμεσα σας εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι. Ο Νοέμβριος θα σας θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω σας το άγχος, τις ανασφάλειες και τις φοβίες. Ανανεώνεστε συναισθηματικά θα αφήσετε τον εαυτό σας να αποδεσμευτεί από τους άτοπους προβληματισμούς.

Ταύρος

Ελεύθεροι και ωραίοι. Θα εμφανιστούν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε και να διορθώσετε, θα έχετε τη δυνατότητα να μετατρέψετε τα δεδομένα και να ξεκινήσετε μια νέα αρχή. Την εμφάνιση του θα κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα καταφέρει να ηρεμήσει τις συναισθηματικές σας διακυμάνσεις και ταυτόχρονα θα στρώσει έδαφος για ισορροπημένες και σταθερές επαφές. Πείτε ναι στις προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξουν ξαφνικά και απρόσμενα συμβάντα που θα φέρουν εκπλήξεις. Έρχονται συναντήσεις, συμπτώσεις και επαφές που θα σας βγάλουν από τη στασιμότητα.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Συνειδητοποιημένη και ώριμη θα είναι η στάση σας, θα δείξετε την αγάπη σας στο ταίρι σας, μεταξύ σας θα νιώσετε εμπιστοσύνη γι αυτό θα προχωρήσετε σε προσωπικές αποκαλύψεις. Θα έχετε διάθεση για δημιουργικές πράξεις αγάπης αναζητώντας ένα σταθερό και σίγουρο αποτέλεσμα. Θα καταφέρετε να ασφαλίσετε και να προχωρήσετε μπροστά, ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θα υπάρξει αρμονία και αμοιβαίο συναίσθημα. Δε θα λείψουν οι ειλικρινείς εξομολογήσεις, ανανεώνεται ο συναισθηματικός σας κόσμος.

                                                                        Δίδυμοι

Ελεύθεροι και ωραίοι. Μέσα στον μήνα, έντονες θα είναι οι ερωτικές εξελίξεις, θα υπάρξουν γεγονότα και συμβάντα. Για εσάς τους ελεύθερους καταφθάνει νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει, δεν θα έχετε κανέναν λόγο να αδρανήσετε. Θα την κυνηγήσετε την περιπέτεια, δεχτικοί θα φανείτε στις προκλήσεις, η στάση σας θα είναι απελευθερωμένη, οι κινήσεις σας άνευ αναστολών, διαγράφετε το παρελθόν. Καταφθάνουν απρόοπτα ερωτικά ανοίγματα, η πορεία σας με το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις, στο χέρι σας θα είναι η διάρκεια των επαφών σας.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. H στάση σας θα είναι δυναμική και απελευθερωμένη δε θα δημιουργήσετε κόντρες και πείσματα άνευ λόγου και αιτίας. Eπιθυμία σας θα είναι να τα βρειτε με το ταίρι σας, δεν αποκλείεται να υπάρξουν από πλευρά σας υποχωρήσεις. Θα υπάρξουν τυχερά συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να περάσετε σε δυναμικές ενέργειες, στις προτάσεις σας θα λάβετε θετική απάντηση. Πρόσφορο έδαφος θα βρουν τα καινούργια σας όνειρα και σχέδια, προχωρήστε χωρίς ενδοιασμούς και κυρίως χωρίς πισωγυρίσματα.

                                                                            Καρκίνος

Ελεύθεροι και ωραίοι. Εσείς οι πικραμένοι δε θα έχετε διάθεση να ασχοληθείτε με τα παλιά, θα είστε σε θέση να διαγράψετε οτιδήποτε σας απογοήτευσε. Απελευθερωμένη θα είναι η διάθεση σας, απρόοπτες συναντήσεις και φιλικές συναναστροφές θα φέρουν άνοιγμα για συστηματικές επαφές. Οι συγκυρίες θα είναι τυχερές και ευνοϊκές θα σας φέρουν σε επαφή με πρόσωπο που δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Ευνοϊκές εξελίξεις θα σας φέρει ο Νοέμβριος, θα χαλαρώσετε, θα ζήσετε αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σας. Συγκαταβατική θα είναι η στάση σας θα είστε σε θέση να κατανοήσετε και να διαισθανθείτε, θετική απάντηση θα λάβετε στην πρόταση που θα κάνετε. Τα γεγονότα σε συνδυασμό με τη στάση σας θα φέρουν ισορροπία μέσα στη σχέση σας, θα υπάρξει έντονος συναισθηματισμός, θα φανερωθούν δυνατά αισθήματα αγάπης. Όσοι από εσάς είστε σε διαδικασία χωρισμού ή υπάρχουν εντάσεις η εξέλιξη θα πάρει απρόοπτη θετική τροπή, η στάση σας θα είναι ευαίσθητη, συμπονετική και συγκαταβατική.

Λέων

Ελεύθεροι και ωραίοι. Θα είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να προχωρήσετε σε κινήσεις προσέγγισης, σκεφτείτε μεθοδικά. Θα καταφέρετε να βρείτε τον σωστό και ελκυστικό τρόπο έκφρασης και δράσης. Αν είστε πολύ καιρό μόνοι τα συμβάντα θα σας ανοίξουν δίοδο νέας γνωριμίας θα υπάρξει αίσιο και ιδιαιτέρως θερμό αποτέλεσμα. Προμηνύεται καινούργιο ξεκίνημα με πρόσωπο που το επικοινωνιακό σας ταίριασμα θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για σταθερές επαφές.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Ο Νοέμβριος θα έχει θετική επιρροή επάνω σας, θα σας βοηθήσει να θέσετε μια σταθερή βάση στην επικοινωνία με το ταίρι σας, τα σχέδια που θα κάνετε θα είναι προσγειωμένα, οι αποφάσεις σας θα είναι σοβαρές συνετές και μελετημένες. Όσοι από εσάς νιώσετε την ανάγκη να αποκτήσετε κοινά πράγματα με το πρόσωπο της καρδιάς σας τώρα θα σας δοθεί ευκαιρία υλοποίησης. Η συγκαταβατική και διαλλακτική σας συμπεριφορά θα φέρει συμφιλιώσεις σε περίπτωση εντάσεων, ο μήνας θα κυλήσει με ισορροπία, για τους χωρισμένους καταφθάνει επανασύνδεση.

Παρθένος

Ελεύθεροι και ωραίοι. Να περιμένετε απρόοπτες αποκαλύψεις, θα μάθετε για συναισθηματικές καταστάσεις που δεν γνωρίζατε, ουσιαστικά θα διευκρινιστούν οι μπερδεμένες υποθέσεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα πάρει την απόφαση να αφήσει την τυπική ή αόριστη στάση, θα περάσει σε εκδηλωτικές κινήσεις σκοπεύοντας να σας φανερώσει την έλξη του για εσάς που από καιρό καμουφλάρει και προσπαθεί να κρύψει. Ετοιμαστείτε για θερμό ραντεβού που ουσιαστικά θα αποτελέσει αφετηρία σχέσης. Οι εξομολογήσεις θα ενδυναμώσουν το μεταξύ σας ενδιαφέρον, θα διαπιστώσετε πως τα αισθήματα σας είναι απολύτως αμοιβαία.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Οι εξελίξεις θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να περάσετε σε αλλαγές, θα γίνουν συζητήσεις που θα σας οδηγήσουν σε καινούργιες αποφάσεις σχετικά με τη μελλοντική πορεία του δεσμού σας, διαφοροποιούνται πλέον τα δεδομένα. Η ανάγκη σας για ισορροπία θα σας βοηθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σας, με το ταίρι σας αφήνετε στην άκρη τις αντιπαλότητες, θα επικεντρωθείτε στη μεταξύ σας έλξη.

Ζυγός

Ελεύθεροι και ωραίοι. Έλξη πάθος και ρομαντισμός θα διακρίνουν τις κινήσεις σας. Θα τολμήσετε να προσεγγίσετε καινούργια πρόσωπα, με δικές σας κινήσεις θα δημιουργηθεί άνοιγμα για ξεκίνημα καινούργιας σχέσης. Έντονος ενθουσιασμός θα συνεπάρει τον εσωτερικό σας κόσμο, θα αγαπήσετε, θα ερωτευτείτε, εσείς που είστε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι ενδέχεται να τολμήσετε να δοκιμαστείτε σε νέες περιπέτειες. Πρόσωπο ελκυστικής εμφάνισης θα εμφανιστεί στον δρόμο σας, τα γεγονότα θα περιμένουν τις ενέργειες σας.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Εσάς που είστε σε σχέση, αυτός ο μήνας, θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε με ορθολογισμό και να πάρετε ριζικές αποφάσεις. Δεν αποκλείεται να προβείτε σε βήματα που θα σας εξασφαλίσουν σταθερότητα και δέσμευση. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ακουστεί πρόταση συγκατοίκησης, μην εκπλαγείτε αν προκύψουν αιφνιδιαστικές αλλαγές. Ο Νοέμβριος θα φέρει όμορφα συμβάντα, οι διαθέσεις σας θα είναι θερμές και συγκαταβατικές, θα επιτύχετε αρμονική συνύπαρξη με το ταίρι σας.

Σκορπιός

Ελεύθεροι και ωραίοι. Είναι πολύ πιθανόν, ευχάριστες ανατροπές να υπάρξουν στον τρόπο σκέψης σας και στις διαθέσεις σας. Έρχονται νέες γνωριμίες και καινούργια ανοίγματα, το ελκυστικό παρουσιαστικό σας θα είναι πόλος έλξης, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας εκδηλωθεί. Αλλάζουν τα δεδομένα σας, καταφθάνει ολοκαίνουρια προοπτική. Αποφασίστε και στοχεύστε, κάντε το βήμα να πειραματιστείτε και να δοκιμαστείτε. Κινηθείτε με εμπιστοσύνη και αποφασιστικότητα, οι εξελίξεις δε θα έχουν αρνητικά ενδεχόμενα, ο  Νοέμβριος θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε και να εκδηλωθείτε ελεύθερα.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις, αυτά που θα υποσχεθείτε, προγραμματίσετε ή σχεδιάσετε με το ταίρι σας θα μπουν σε άμεση εφαρμογή. Εκδηλωθείτε και εξωτερικεύστε τα αισθήματα σας, τώρα θα είναι μια πολύ καλή περίοδος να μπουν δεσμευτικές βάσεις. Οι ενέργειες θα έχουν συναισθηματικό βάθος, ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θα υπάρξει εμπιστοσύνη και κατανόηση. Εσείς που διατηρείτε χαλαρή σχέση παίρνετε την απόφαση να περάσετε σε στάδιο σοβαρό και βάσιμο, σε περίπτωση που υπήρχαν αμφιβολίες τώρα θα γίνουν τα απαιτούμενα ξεκαθαρίσματα.

Τοξότης

Ελεύθεροι και ωραίοι. Σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στις διαθέσεις σας, εσείς που είστε άνευ σχέσης θα περάσετε από ένα είδος συναισθηματικού συμπλέγματος, δηλαδή, απ την μια θα θελήσετε το σταθερό και όχι το περιστασιακό, από την άλλη όμως, θα απορρίψετε την προοπτική της μόνιμης δέσμευσης. Θα είστε επιρρεπείς στους εσωτερικούς διχασμένους, προσοχή στις επιπόλαιες επιλογές. Σε κάποιους από εσάς θα δοθεί η ευκαιρία να συναναστραφείτε με ενδιαφέροντα πρόσωπα, προσπαθήστε να κρατήσετε στάση σταθερή και όχι αψυχολόγητη. Σε περίπτωση που ενθουσιαστείτε αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Θα είστε στοργικοί, αισθησιακοί και χαλαροί με το ταίρι σας, η μεταξύ σας επικοινωνία θα είναι ομαλή, συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις σας. Προσοχή σε τάσεις ανυπομονησίας, ίσως να πιέσετε προκειμένου να εξακριβώσετε κάποια συγκεκριμένα πράγματα, όμως καλό θα είναι να μην επιλέξετε τον επίμονο ή πεισματικό τρόπο συμπεριφοράς. Αν κλονιστεί η ισορροπία του δεσμού σας θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και έκρυθμες καταστάσεις που θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

Αιγόκερως

Ελεύθεροι και ωραίοι. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρώην ταίρι σας που προσφάτως χωρίσατε. Οι προθέσεις θα είναι θετικές και ειλικρινείς, θα υπάρξουν μεταξύ σας συμφιλιωτικά τηλεφωνήματα, στις επαφές σας θα θελήσετε να επανορθώσετε για τα λάθη που έγιναν, το προσωπικό σας ραντεβού θα καταλήξει σε θερμή ένωση. Τις τελευταίες μέρες του μήνα, εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι θα κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία, θα υπάρξει άνοιγμα περεταίρω επαφών.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Αλλαγές θα θελήσετε μέσα στη σχέση σας. Με δυναμικό τρόπο θα διεκδικήσετε και θα ξεκαθαρίσετε, μία μεγάλη σας επιθυμία θα γίνει πράξη. Θα είστε σε θέση να μιλήσετε σοβαρά και ώριμα, η ειλικρίνεια σας θα πιάσει τόπο. Θα καταφέρετε να πείσετε το ταίρι σας, θα περάσετε σε προτάσεις που οι απαντήσεις θα είναι θετικές, ο δεσμός σας μπαίνει σε πορεία σταθερότητας και μελλοντικής εξέλιξης.

Υδροχόος

Ελεύθεροι και ωραίοι.  Ο  Νοέμβριος θα ενδυναμώσει την ψυχολογία σας, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να τερματίσετε τη στασιμότητα και την μοναξιά. Θετικοί θα είστε σε ενδεχόμενα νέων γνωριμιών, θα εστιάσετε στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων, αποφασιστικότητα θα διακρίνει τις πράξεις σας. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προκύψει νέα γνωριμία.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Ο Νοέμβριος είναι πολύ πιθανόν να αναποδογυρίσει τη σκέψη και την καρδιά σας, προσοχή στις υπερβολές και στις παρορμητικές εξάρσεις. Θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θερμές εκδηλώσεις ωστόσο δεν θα λείψουν τα πείσματα ίσως και οι θυμοί. Στόχο βάζετε να αλλάξετε τα δεδομένα, θα ανανεωθείτε και θα αναγεννηθείτε, θα υπάρξουν επανεκτιμήσεις. Κατόπιν εσωτερικών ενδοσκοπήσεων λύνονται τα συμπλέγματα και οι κόμποι, ουσιαστικά θα εξισορροπήσετε τις εσωτερικές σας αντιθέσεις.

Ιχθύς

Ελεύθεροι και ωραίοι. Θα έχετε την τόλμη να κολυμπήσετε σε βαθιά νερά, θα φανείτε απελευθερωμένοι, θετικοί θα είστε στις νέες γνωριμίες. Θα σας πλησιάσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα σας δώσει την δυνατότητα σχέσης, δεν θα νιώσετε την ανάγκη να οπισθοχωρήσετε, πολύ καλά θα κάνετε και θα προχωρήσετε χωρίς φοβίες. Σε περίπτωση που οι προηγούμενες σχέσεις σας απογοήτευσαν τώρα θα καταφέρετε να διαγράψετε το παρελθόν, δεν θα έχετε κανέναν λόγο να παραμείνετε στα παλιά.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Ο Νοέμβριος θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να δεθείτε ακόμα πιο πολύ με το ταίρι σας, βασική σας επιθυμία θα είναι η συναισθηματική αρμονία και η ισορροπημένη συμβίωση. Θετική θα είναι η σκέψη σας, θα εμφανιστείτε συζητήσιμοι και επικοινωνιακοί, αυτή τη φορά θα σκεφτείτε πολύ καλά πριν μιλήσετε, θα είστε σε θέση να υποσχεθείτε και να τηρήσετε. Στις κουβέντες με το ταίρι σας θα ακουστούν εξομολογητικά λόγια που θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε πως αυτό που έχετε αξίζει να το κρατήσετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ