Κριός

Αγαπητέ Κριέ, ήρθε η ώρα να το παραδεχτείς. Λατρεύεις να τραβάς την προσοχή και όλα να γυρίζουν γύρω από τις ικανότητες σου, αλλά και το πόσο καλός είσαι σε όλα. Με αυτή τη νέα Σελήνη, έχετε την ευκαιρία να μείνετε στη σκέψη και το μυαλό των άλλων. Είναι η στιγμή να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας, είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά, έχοντας όμως κατά νου, όλα τα μαθήματα που πήρατε από τους προηγούμενους μήνες. Ναι μεν βλέπετε την αυτοπεποίθηση σας να ανεβαίνει, ωστόσο είναι σημαντικό να μείνετε προσγειωμένοι για να καταφέρετε επιτυχίες και κατακτήσεις. Στην αρχή της νέας Σελήνης μπορεί να νιώθετε κάπως εγκλωβισμένοι και με έντονη ένταση. Αυτό θα συμβεί εξαιτίας του πλανήτη Άρη. Ωστόσο μόλις οι ισορροπίες αποκατασταθούν, είστε έτοιμοι γι΄ αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής σας.

Καρκίνος

Αυτή η Σελήνη επηρεάζει περισσότερο το σπίτι σας. Εκεί ακριβώς δηλαδή που «πονάτε» περισσότερο. Αρχίζει να επηρεάζεται ο 4ος οίκος σας, γεγονός που σημαίνει πως θα δείτε αλλαγές σε προσωπικές υποθέσεις, αλλά και σε οικογενειακά ζητήματα. Η νέα Σελήνη, σας κάνει να δείτε όσα έχουν πραγματικά ουσία και αξίζει να ασχοληθείτε με αυτά. Είναι σημαντικό να αφήσετε τα έντονα συναισθήματα να σας καθοδηγήσουν και να αποφύγετε με κάθε τρόπο τις εντάσεις και τις διαφωνίες. Προς το τέλος της Νέας Σελήνης όμως, θα νιώσετε επίσης ασφάλεια, αλλά και σιγουριά για κάποιες σημαντικές αποφάσεις της ζωής σας.

Ζυγός

Είναι η στιγμή να δείτε τις σχέσεις σας να αλλάζουν. Αυτό το φεγγάρι επηρεάζει άμεσα τις σχέσεις σας, προσωπικές και ερωτικές και το ενδιαφέρον σας εστιάζει στο να γίνουν πιο ουσιαστικές. Είναι η στιγμή επίσης, να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα στον κύκλο σας και να αναρωτηθείτε τι ρόλο έχει ο καθένας στη ζωή σας. Οφείλει να είναι δίπλα σας ή μήπως είναι η στιγμή για αλλαγές. Έχοντας κατά νου πως μια Πανσέληνος, ενθαρρύνει τις καθοριστικές αλλαγές, αυτό σημαίνει πως μάλλον ήρθε η ώρα να αφήσετε κάποια πρόσωπα στο παρελθόν και να κάνετε χώρο για νέα. Μη φοβηθείτε να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, άλλωστε αυτό είναι κάτι που αγαπάτε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ