Ο Ήλιος στις 23/10/22 μπαίνει στο ζώδιο του Πλούτωνα , τον Σκορπιό και θα παραμείνει μέχρι τις 22/11/22. Ο Ήλιος είναι ο πλανήτης που καθορίζει τον σκοπό μας, κατά τη γήινη ενσάρκωση μας και έτσι θα μπούμε πολύ βαθιά μέσα στο «είναι» μας και θα θέλουμε να ακολουθήσουμε το συμβόλαιο της ψυχής μας. Βέβαια η φύση του Σκορπιού είναι δραματική, οπότε ετοιμαζόμαστε για δράματα, που θα αφήσουν ανεξίτηλα σημάδια.

Έτσι η ερωτική ζωή των ζωδίων αλλάζει, και αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις θα γίνουν πιο αληθινές, καθώς θα καθρεφτίζουν την αλήθεια και αυτό που υπάρχει μέσα σας. Ο Σκορπιός πάντα γεννά το καινούργιο μέσα από ένα θάνατο και τώρα πρέπει να θανατωθούν κατώτερες επιθυμίες και πάνω απ΄ όλα η προσκόλληση και η ανάγκη για έλεγχο. Όποιος λοιπόν βρίσκεται σε σχέση τοξική , είναι υποχρεωμένος να το αναγνωρίσει και να αναλάβει την ευθύνη των επιλογών του.

Οι πιο γενναίοι του ζωδιακού,  θα πουν αντίο , δίνοντας την χαριστική βολή στο ταίρι που δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα τους. Μεταμορφωτική πάντα η περίοδος του Σκορπιού και αρκετές φορές φέρνει κατάθλιψη, απογοήτευση , πικρία και τάση για εκδίκηση. Όλα αυτά θα πρέπει να μετουσιωθούν σε αγνή καθαρή αγάπη. Η σεξουαλική πράξη δεν ακυρώνεται, αλλά προϋποθέτει συναίσθημα.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ήλιο στον Σκορπιό θα ζοριστείτε αρκετά , μια που βγαίνουν στην επιφάνεια αδυναμίες, φόβοι και αυτό σας τρομάζει. Ύστερα νιώθετε ότι αγαπάτε με πάθος και αυτό σας αποσυντονίζει. Μπλέκετε το χρήμα με το συναίσθημα. Περνάτε μέσα από το τούνελ της μεταμόρφωσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ήλιο στον Σκορπιό έχετε να φτιάξετε το κάρμα σας, να κάνετε μια καλή πράξη και να διορθώσετε την σχέση σας με το άτομο που βρίσκεται δίπλα σας, βρέξει, χιονίσει. Κάποιοι θα πείτε ένα πικρό αντίο και θα χτυπήσετε την πόρτα πίσω σας. Άσπρο, μαύρο μόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ήλιο στον Σκορπιό θέλετε κάθαρση, υγιείς σχέσεις και φυσιολογικά πήγαινε έλα με τον ταίρι σας. Δεν επιθυμείτε ανθρώπους που ταράζουν το νευρικό σας σύστημα, αλλά ούτε και πολύ χλιαρά πράγματα. Πρέπει να πείτε τι θέλετε και εάν δεν σας το δίνουν, να φύγετε. Μόνο αλήθειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ήλιο στον Σκορπιό παίζετε σαν μικρά παιδιά και η χαρά θα σας ακολουθεί, ό,τι και αν κάνετε. Σίγουρα θα χάσετε την σοβαρότητα σας και θα αγκαλιάσετε ένα ταίρι που είναι μέσα στην νιότη, αλλά και λίγο επιπόλαιο. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σας και χάνετε το μέτρο. Σίγουρα ο έρωτας σας χτυπάει κατακούτελα.

ΛΕΩΝ

Με τον Ήλιο στον Σκορπιό βρίσκετε το καταφύγιο σε άνθρωπο που τρέφει συναισθήματα για εσάς, είναι το σπίτι σας, το ιδανικό σας ταίρι. Ξαφνικά γίνεστε ρομαντικοί, ευαίσθητοι και συμπεριφέρεστε με ευγένεια και τακτ. Είστε ο ιππότης που ποτέ δεν φανταζόσασταν να γίνετε. Βέβαια  μερικοί αποχαιρετάτε κάθε μορφή καταπίεσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ήλιο στον Σκορπιό είστε ελεύθεροι στο φλερτ και κυρίως αναζητάτε γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο. Πειραματίζεστε αρκετά αυτήν την περίοδο και θέλετε να νιώσετε ελεύθεροι, δεν σας αρέσει και η δέσμευση. Επανασυνδέσεις και ταξιδάκια αναμένονται.  Η σκέψη σας οδηγεί τελικά τα βήματά σας!

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ήλιο στον Σκορπιό θα υποστείτε κάποιου είδους απώλεια την οποία και πρέπει να αποδεχτείτε με ωριμότητα. Αλλάζει σίγουρα η συμπεριφορά σας και από μαλθακοί τύποι μπορεί να γίνεται απαιτητικοί και πολύ συμφεροντολόγοι. Σίγουρα μαθαίνετε να αγαπάτε,αλλά δεν κάνετε συμβιβασμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ήλιο στον Σκορπιό, αρχίζουν οι δύσκολες , δακρύβρεχτες ιστορίες, καθώς αγαπάτε βαθιά και χωρίς όρια. Πιθανόν βρίσκεστε σε σχέση παράνομη ή αντισυμβατική και δεν το βγάζετε προς τα έξω. Εξομολογήσεις αναμένονται και ίσως χαρείτε. Αποφύγετε άτομα που δεν σας εμπνέουν εμπιστοσύνη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ήλιο στον Σκορπιό ο έρωτας θα περάσει από το στάδιο της φιλίας και αυτό σας ωριμάζει και σας πάει κιόλας. Διλήμματα βέβαια γεννά η ιστορία που θα ζήσετε, ωστόσο δεν θα είστε χαμένοι, τουναντίον θα νιώσετε ωραία. Ο καιρός έφτασε και μπορεί να απολαύσετε κάτι που θα είναι πέρα των προσδοκιών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ήλιο στον Σκορπιό ο έρωτας θα περάσει από το στάδιο της φιλίας και αυτό σας ωριμάζει και σας πάει κιόλας. Διλήμματα βέβαια γεννά η ιστορία που θα ζήσετε, ωστόσο δεν θα είστε χαμένοι, τουναντίον θα νιώσετε ωραία. Ο καιρός έφτασε και μπορεί να απολαύσετε κάτι που θα είναι πέρα των προσδοκιών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος στον Σκορπιό βάζει δύσκολα και πρέπει να λύσετε τον γρίφο και να νιώσετε τον άνθρωπο σας και μάλιστα να ξεπεράσετε τις τυχόν προσκολλήσεις. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάτε με τα νερά του ή να τελειώσετε την ιστορία. Επιπλέον το περιβάλλον επεμβαίνει στην σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ήλιος στον Σκορπιό θα φέρει ανεμελιά, πλατωνικούς έρωτας και σχέσεις από απόσταση. Αγαπάτε χωρίς να αγγίζετε το ταίρι σας και μιλάτε με τα μάτια της ψυχής. Όμορφη περίοδος να ζήσετε κάτι μοναδικό και ανεπανάληπτο αρκεί να μην φοβηθείτε. Πρέπει να ξεπεράσετε τα κλισέ σας.

Πηγή: oroskopos.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ