Η πιο ρομαντική μέρα του χρόνου πλησιάζει και κάποια ζώδια τα βρίσκει σε σχέση ενώ κάποια άλλα είναι single. Η φετινή ημέρα των ερωτευμένων είναι κοντά στην Πανσέληνο του Φεβρουαρίου και αστρολογικά αυτό σημαίνει ότι δημιουργείται ένα έξτρα άγχος.

Τα 3 τυχερά ζώδια της ημέρας θα είναι τα εξής:

Δίδυμος

Η Σελήνη στους Λέοντες φωτίζει την επιθυμία σας για περισσότερες κοινωνικές συναναστροφές. Οπότε είναι μια ωραία μέρα για να προσεγγίσετε τους φίλους σας με κάποια τρυφερά και συναισθηματικά μηνύματα λόγω της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Ή οργανώστε εξόδους μαζί τους για να τα μιλήσετε για τα ερωτικά σας προβλήματα πίνοντας ποτό. Αν είστε από τα δεσμευμένα ζώδια, αυτή θα μπορούσε να είναι μια ιδανική στιγμή να έρθετε ακόμα πιο κοντά με τον αγαπημένο σας. Μια ήσυχη νύχτα στο σπίτι με κρασί και ουσιαστικές συζητήσεις μπορεί να είναι αυτό που ο «γιατρός του σύμπαντος» συστήνει. Μη φοβηθείτε να μοιραστείτε ότι έχετε στην καρδιά σας και σας κάνει ευάλωτους.

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον Λέοντα ενεργοποιεί τον τομέα των φίλων περισσότερο στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου κι έτσι αν έχετε σχέση μπορεί να κανονίσετε με άλλα ζευγάρια φίλους σας να βγείτε, να πάτε σε ένα ωραίο εστιατόριο ή σε μια μουσική σκηνή και να απολαύσετε τη βραδιά. Όμως και οι αδέσμευτοι μπορείτε να περάσετε πιο όμορφα με φίλους αυτές τις μέρες. Καθώς ο Ερμής θα περάσει στον Υδροχόο στις 14/2, θα έχετε περισσότερη επιτυχία να φλερτάρετε είτε σε μια έξοδο με φίλους είτε ακόμη και σε εφαρμογές κοινωνικών δικτύων.

Τοξότης

Με τη Σελήνη στον Λέοντα να ετοιμάζεται να σχηματίσει Πανσέληνο δυο μέρες μετά τον Άγιο Βαλεντίνο στις 16/2, θα θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας και να βάλετε λίγη περιπέτεια στη ζωή σας. Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι για ένα βράδυ θα πάτε να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο ή θα πάτε σε ένα spa με τον σύντροφό σας για να σας περιποιηθούν και να χαλαρώσετε, είτε κάνετε μια ευφάνταστη έκπληξη στο ταίρι σας. Σημασία έχει να κάνετε κάτι διαφορετικό που θα σπάσει τη ρουτίνα και δεν θα το αντιμετωπίσετε σαν μια κοινή μέρα. Όχι γιατί πρέπει απαραίτητα να κάνετε κάτι επειδή υπάρχει αυτή η γιορτή. Αλλά γιατί χρειάζεται, μετά από τόση προσγείωση σε πρακτικά θέματα χρόνια τώρα, να κάνετε κάτι διαφορετικό και να το χαρείτε με τη ψυχή σας. Αν είστε αδέσμευτοι, τύποι με διαφορετικό background από το δικό σας, με άλλες πολιτιστικές καταβολές μπορεί να σας ελκύουν περισσότερο.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ