Στην αστρολογία, τα πράγματα δεν είναι ποτέ άσπρα ή μαύρα. Και πολλές φορές, εάν κοιτάξει κάποιος πιο προσεκτικά τις διάφορες δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει, θα καταλάβει ότι τον δυναμώνουν και τον βοηθούν να εξελιχθεί μακροπρόθεσμα. Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό στις 7 Οκτωβρίου θα φέρει πολύ ένταση και ανησυχία. Σε συνδυασμό με την ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό θα νιώσετε εξαντλημένοι και οργισμένοι με τις καταστάσεις γύρω σας. Δείτε παρακάτω για ποια ζώδια η συγκεκριμένη εβδομάδα θα είναι η χειρότερη.

Ταύρος

Σας ενδιαφέρει να έχετε σταθερότητα στις σχέσεις σας. Σας αρέσει να ξέρετε σε ποιον μπορείτε να βασιστείτε και ποιον μπορείτε να εμπιστευτείτε. Ωστόσο, αυτήν την εβδομάδα, μπορεί να αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν μπορείτε να καταλάβετε πού βρίσκεστε σε σχέση με κάποιον για τον οποίο νοιάζεστε. Αντί να βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, δοκιμάστε να επικεντρωθείτε στα γεγονότα και να επικοινωνήσετε τα συναισθήματά σας με προσοχή και υπομονή. Βεβαιωθείτε ότι αναφέρατε το πώς σας έκανε κάτι να αισθανθείτε αντί να επιλέξετε την τακτική της κατηγορίας ή της επίθεσης. Η προσέγγισή σας μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Σκορπιός

Όταν κάνετε μια αρνητική σκέψη, αναπόφευκτα αυτή οδηγεί σε μια άλλη, και στη συνέχεια μια άλλη έως ότου παγιδευτείτε σε έναν φαύλο κύκλο, και ειδικά αυτήν την εβδομάδα, μπορεί να βρεθείτε πιο συχνά από το συνηθισμένο να πέφτετε σε αυτόν τον φαύλο κύκλο αρνητικότητας. Αντί να βυθιστείτε στα πιο σκοτεινά μέρη στο μυαλό σας, θυμίστε στον εαυτό σας κάτι καλό που υπάρχει στη ζωή σας. Δεν είναι δυνατόν να σκέφτεστε θετικά όλη την ώρα, αλλά μπορείτε να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας να αλλάζει κατεύθυνση όταν βρίσκεστε να εστιάζετε μόνο στα αρνητικά.

Τοξότης

Πιθανότατα να έχετε δυσκολία να επικεντρωθείτε σε αυτό που συμβαίνει γύρω σας τελευταία. Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να αισθανθείτε περισσότερο την ανάγκη να ονειρευτείτε παρά να εστιάσετε, να αναβάλλετε παρά να κάνετε πράγματα. Μπορεί να νιώσετε ότι όλες αυτές οι δυσκολίες σας φέρνουν πισωγυρίσματα. Ενώ μπορεί να αισθάνεστε ότι πνίγεστε από όλη τη δουλειά που πρέπει να κάνετε, δοκιμάστε να κάνετε τα πράγματα ένα βήμα τη φορά. Εάν εστιάσετε στον προορισμό, θα χάσετε την ελπίδα σας. Επικεντρωθείτε στο να καταφέρετε κάθε μικρό βήμα και συγχαίρετε τον εαυτό σας κάθε φορά που το κάνετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ