Η Άση Μπήλιου μας εξηγεί και μας αναλύει πώς θα επηρεάσει η κενή πορεία της Σελήνης το κάθε ζώδιο και τι θα πρέπει ο καθένας μας να αποφεύγει.

Θα έχετε διαβάσει ή ακούσει συχνά τον όρο «κενή πορείας» για τη Σελήνη (μολονότι απαντάται και στους πλανήτες χωρίς να είναι διαδεδομένο), ένα αστρολογικό φαινόμενο που συναντάμε πολύ συχνά στην καθημερινότητα μας, καθώς η Σελήνη είναι το ταχύτερο σώμα στο ταξίδι της στον ζωδιακό κύκλο. Διανύει ένα ζώδιο περίπου σε δυόμισι μέρες και όλο τον ζωδιακό σε έναν περίπου μήνα.

Τεχνικά, περιγράφει το διάστημα ανάμεσα στην τελευταία κύρια όψη που δημιουργεί η Σελήνη όταν βρίσκεται σε ένα ζώδιο, μέχρι τη στιγμή που περνά στο επόμενο. Η «κενή πορείας» Σελήνη, τελειώνει το λεπτό που η Σελήνη περνά στο επόμενο ζώδιο.

Άση Μπήλιου: Πώς θα επηρεάσει η κενή πορεία της Σελήνης το κάθε ζώδιο;

Επί παραδείγματι, η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και δημιουργεί όψη τριγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Μετά από αυτή την όψη, μπορεί να μην σχηματίσει άλλες. Ας υποθέσουμε ότι αυτή η όψη τριγώνου γίνεται στις 6:00 π.μ.. Η Σελήνη αλλάζει όμως ζώδιο στις 12:00 μ.μ.. Αυτές οι έξι ώρες που παρεμβάλλονται είναι το διάστημα της «κενής πορείας» της στον Ταύρο, μέχρι να περάσει στους Διδύμους.

Την έννοια της «κενής πορείας» Σελήνης, τη συναντάμε κατ’ εξοχήν στην ωριαία αστρολογία. Όμως πολλοί αστρολόγοι και για πολλά χρόνια έχουν μελετήσει την επιρροή της και στην καθημερινότητα μας.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ