Κριοί

Τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Άρης βρίσκονται στο ζώδιο του Λέοντα, ένα ζώδιο που για εσάς τους Κριούς συμβολίζει τον ερωτικό σας οίκο. Αυτό σημαίνει πως για τον επόμενο μήνα, τα ερωτικά σας θα βρίσκονται στο προσκήνιο, ενώ αποκτάται έντονη αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, προσελκύοντας πολλές ευκαιρίες στην αισθηματική σας ζωή. Ο Ιούνιος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για εσάς στα ερωτικά σας, ενώ η εποχή των Διδύμων που μόλις ξεκίνησε, σας ωθεί να βγείτε περισσότερο έξω, να κοινωνικοποιηθείτε, αλλά και να γνωρίσετε πρόσωπα, τα οποία θα στιγματίσουν με θετικό τρόπο την ερωτική σας πορεία.

Λέων

Ο Ιούνιος σας ανήκει δικαιωματικά, αφού και ο πλανήτης του έρωτα δηλαδή η Αφροδίτη, αλλά και ο πλανήτης των ενστίκτων και του σεξ, δηλαδή ο Άρης, θα βρίσκονται στο ζώδιο σας μέχρι και τον Ιούλιο. Είναι πολύ πιθανό να βιώσετε έντονες στιγμές, αξέχαστες εμπειρίες, αλλά και πρόσωπα τα οποία θα θυμάστε για πάντα. Είναι βέβαιο ότι αυτοπεποίθηση σας θα βρίσκεται στα καλύτερα της, γεγονός που σας κάνει ακόμη πιο ελκυστικούς και γοητευτικούς. Ακόμη, ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων, ενισχύει έντονα και τις φιλικές σας σχέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε περισσότερες επαφές με άτομα από το διαδίκτυο.

Υδροχόοι

Ο επόμενος μήνας, σας καλεί να εστιάσετε στις σχέσεις σας και κυρίως να απολαμβάνεται περισσότερο τις στιγμές. Το πάθος, ο έρωτας και η συντροφικότητα, είναι όλα όσα θα αναζητάτε το επόμενο διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε και το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Είναι μια καλή περίοδος για να επισημοποιήσετε κάποια σχέση, αφού όλα στο μυαλό σας θα είναι πιο ξεκάθαρα. Ο Άρης σας δίνει τη δύναμη να διεκδικήσετε ό,τι πραγματικά επιθυμείτε στα ερωτικά σας, ενώ η εποχή των Διδύμων φέρνει ξανά περιπέτειες, δραστηριότητες και συνήθειες που αγαπάτε να κάνετε, παρέα με άτομα που σας ενδιαφέρουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ