Κριός

Τολμηροί με ηγετικές τάσεις και χωρίς πολλούς φόβους, οι Κριοί αρέσκονται σε πιο ανατρεπτικές ερωτικές ιστορίες. Επιλέγουν τις ριψοκίνδυνες καταστάσεις και αν νιώσουν πως η πλήξη πλησιάζει αποχωρούν. Το παθιασμένα συναισθήματά τους, αλλά και η ανάγκη τους για ανεξαρτησία δεν τους αφήνουν να γίνουν «βαρετοί». Θέλουν να εξελίσσονται και να δοκιμάζουν νέα πράγματα σε κάθε τομέα της ζωής τους, ακόμα και στα ερωτικά. Τους αρέσει να επανενώνονται με πρώην συντρόφους τους ακόμα και έπειτα από χρόνια χωρισμού, καθώς αυτό αποδεικνύει ότι η αγάπη μπορεί να αντέξει τις ανατροπές της ζωής. Οι Κριοί είναι οι πρώτοι που λένε στους φίλους τους ότι η αγάπη δεν έχει όρια, είτε αυτά είναι πολιτισμικά, γεωγραφικά ή κοινωνικά. Στην πραγματικότητα, οι σχέσεις των Κριών διδάσκουν στους άλλους να είναι πιο δεκτικοί και να κατανοούν τις διαφορετικές μορφές ρομαντισμού.

Τοξότης

Οι Τοξότες αναζητούν συντρόφους που μοιράζονται την αγάπη τους για εξερεύνηση και προσωπική ανάπτυξη. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι πιο πιθανό να εμπλακεί σε σχέσεις εξ αποστάσεως, σε διαπολιτισμικά ειδύλλια ή σε σχέσεις με ανθρώπους από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα. Θεωρούν ότι τα ζευγάρια που επανενώνονται έπειτα από χρόνια χωρισμού αποτελούν παράδειγμα της ανθεκτικότητας της αγάπης. Ως εκ τούτου, η αγάπη τους για κάποιον μπορεί να αντέξει μέσα από δοκιμασίες και δυσκολίες, αποδεικνύοντας ότι αξίζει τον κόπο. Θεωρούν, επίσης, ότι η αγάπη μπορεί να ευδοκιμήσει πέρα από τις διαφορές. Έτσι, οι σχέσεις τους παρουσιάζουν συχνά συναισθηματικές συνδέσεις που μπορούν να υπερβούν τους περιορισμούς της ηλικίας. Είναι υπέρ της ελευθερίας της άποψης και των επιλογών και γι’ αυτό επιδιώκουν σχέσεις που τους επιτρέπουν να δρουν όπως θέλουν.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι γνωστοί για την ανεξάρτητη και ρηξικέλευθη φύση τους. Έχουν την τάση να αγκαλιάζουν αντισυμβατικές σχέσεις και μπορεί να δίνουν προτεραιότητα στη φιλία και την πνευματική σύνδεση έναντι του παραδοσιακού ρομαντισμού. Στον πυρήνα τους, όμως, είναι άκρως ρομαντικοί και συχνά ακολουθούν την καρδιά τους παρά τους κοινωνικούς κανόνες. Έτσι, ένας Υδροχόος είναι πιο πιθανό να επιλέξει τις σχέσεις εξ αποστάσεως ή τις μη παραδοσιακές συνεργασίες και τους πολυγαμικούς δεσμούς. Μπορεί να έλκονται από εκκεντρικά ειδύλλια που αφορούν χαμένες από καιρό αγάπες, αδελφές ψυχές ή πνευματικές συνδέσεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι ερωτικές τους ιστορίες ξεπερνούν τα πολιτισμικά όρια και μπορεί να θεωρηθούν ασυνήθιστες σε ορισμένες κοινωνίες. Αυτά τα ρομάντζα μπορεί να προκαλούν προκαταλήψεις και στερεότυπα, αναδεικνύοντας τη δύναμη της αγάπης να γεφυρώνει τα χάσματα μεταξύ των ανθρώπων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ