Είναι γεγονός ότι μερικά ζώδια δεν έχουν σύμμαχο τους πάντα την καλή τύχη και ορισμένες φόρες συναντούν περισσότερα εμπόδια στον δρόμο τους από τα υπόλοιπα ζώδια. Ποια είναι αυτά;

Καρκίνος:
Πολλοί θεωρούν ότι το συγκεκριμένο ζώδιο το χαρακτηρίζει μια μόνιμη γκρίνια και ίσως αυτό προξενεί την κακιά τύχη. Όπως και να έχει, όσο τυχερό ζώδιο μπορεί να είναι, μπορεί και τόσο άτυχο. Πιο συχνά η κακοτυχία του εμφανίζεται κυρίως σε μικροπράγματα μέσα στην καθημερινότητα, γεγονός που δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό.

Υδροχόος:
Γι’αυτό το ζώδιο η κακιά τύχη δεν έχει όριο .Από σοβαρές καταστάσεις μέχρι απλά πραγματάκια. Μπορεί για παράδειγμα ένας Υδροχόος συχνά να κάνει ελαττωματικές αγορές ή να χάνει συχνά τα μέσα μαζικής μεταφοράς και όπως είναι φυσικό αυτό προκαλεί γκρίνια. Μην το βάζετε κάτω όμως, γιατί η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς.

Ιχθύς:
Είναι ένα πολύ συναισθηματικό ζώδιο αλλά το ακολουθεί και μια κακοτυχία κάποιες φορές. Οι ιχθύες συχνά γκρινιάζουν, όποτε είναι λογικό μέσα σε όλη αυτή την δυσαρέσκεια που τους χαρακτηρίζει να τους προκύπτουν και κάποιες αναποδιές. Χαρακτηρίζονται κυρίως από μεγάλη κακοτυχία σε θέματα συγχρονισμού τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ