Οκτώβριος 2020, ένας καινούργιος μήνας, που θα δώσει έναν αέρα ανανέωσης σε όλα τα ζώδια. Θα χαρακτηριστεί από τις δύο Πανσελήνους, που δεν θα αφήσουν κανέναν ανεπηρέαστο. Εύνοια σε υποθέσεις αισθηματικές-γάμους θα έχουν οι Πύρινοι και οι Γήινοι. Χρήμα και επαγγελματικές επιτυχίες θα στρωθούν στους εκπροσώπους του Νερού και του Αέρα.

ΚΡΙΟΣ 21/03-20/04

Αισθηματικές αποκαλύψεις

Είστε ανάμεσα σε λάθη και πολλές εντάσεις που έχουν συντελεστεί μέσα στην ερωτική σας σχέση. Ολα είναι εύκολο να τα αλλάξετε, αν πραγματικά το προσπαθήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04-20/05

Αλλαγές

Μπορεί να έχετε πολλά να κάνετε αυτό διάστημα, αλλά μην παραμελείτε την προσωπική σας ζωή. Το ταίρι σας έχει ανάγκη περισσότερο χρόνο και χώρο στην καθημερινότητά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05-21/06

Θέση ισχύος

Κυριαρχεί μέσα στο μυαλό σας μια παλαιότερή σας ερωτική υπόθεση που δεν λέει να σβήσει. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα έχετε κάποιες επικοινωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06-22/07

Επανασυνδέσεις

Η θεραπεία της καρδιάς σας είναι μόνο η αγάπη. Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια της εποχής, που πρέπει να κάνετε τα προγράμματά σας γύρω από δεσμεύσεις και οικονομικές επενδύσεις.

ΛΕΩΝ 23/07-22/08

Προτάσεις

Αν δεν έχετε ακόμη βρει τις λύσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, καλύτερα μην κάνετε κάποια κίνηση, ίσως και να έχει αποτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08-22/09

Εκπλήξεις

Η θέση σιωπής που κρατάτε μέσα στη σχέση σας σίγουρα σας έχει φέρει σε ένα αδιέξοδο. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι πρώτα να βρείτε αν αυτό που ζείτε σας αρέσει ή απλά έχει τελειώσει.

ΖΥΓΟΣ 23/09-22/10

Προσκλήσεις

Υπάρχει ένα ιδιαίτερο και αξιόλογο άτομο στην καθημερινότητά σας που θέλει να σας μιλήσει πιο ειλικρινά για τις αισθηματικές του σκέψεις και σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Δώρα

Υπάρχουν πολλά θέματα μέσα στο μυαλό σας, που όμως δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε. Αυτό που έχει σημασία είναι να βρείτε πρώτα τη δική σας ισορροπία.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Ευχάριστες ανατροπές

Ενας ιδιαίτερος άνθρωπος κύρους, διαφορετικός από ό,τι έχετε γνωρίσει μέχρι τώρα, εισέρχεται το επόμενο διάστημα στην ερωτική σας ζωή και την αλλάζει σε κάθε επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-20/01

Διάθεση

Είστε σε μια καταπληκτική διάθεση, που θα σας κάνει να σκεφτείτε τι αλλαγές πρέπει να γίνουν σε δεσμούς και φιλίες. Οι σχέσεις που έχουν μεταξύ τους χιλιομετρικές αποστάσεις αλλάζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01-19/02

Εξομολογήσεις

Μια ερωτική αγκαλιά σάς περιμένει από κάποιον που ούτε καν πάει το μυαλό σας. Προμηνύονται επικοινωνίες και συναντήσεις που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02-20/03

Εντάσεις

Μπορεί αυτό το διάστημα να το έχετε περάσει μέσα σε λεκτικές εντάσεις, όμως από τη νέα εβδομάδα αυτό το σκηνικό αλλάζει και ο σύντροφός σας θα έρθει πολύ πιο κοντά σας

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ