Αν νομίζετε ότι το Halloween είναι το μόνο spooky γεγονός του Οκτωβρίου, τότε προφανώς δεν έχετε ελέγξει το ημερολόγιο με τα άστρα και τις κινήσεις των πλανητών.

Το φθινόπωρο του 2022 θα έχουμε δυο σημαντικές εκλείψεις, μια Ηλιακή και μια Σεληνιακή, που θα επηρεάσουν κυρίως τέσσερα ζώδια και αφορούν εκπροσώπους της σταθερής ομάδας ζωδίων, δηλαδή τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους ή όσους έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια.

Ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη στις 25 Οκτωβρίου 2022 στο ζώδιο του Σκορπιού
Λίγε μέρες πριν ξεκινήσουν τα γενέθλια των Σκορπιών, στις 25 Οκτωβρίου, η έκλειψη νέας Σελήνης φέρνει νέα ξεκινήματα ή απροσδόκητα νέα, για αυτά τα τέσσερα ζώδια. Επιπλέον, ο Ηλιος και η Σελήνη θα συγκλίνουν με τον πλανήτη της Αφροδίτης, γεγονός φέρνει στο προσκήνιο θέματα αγάπης, σχέσεων και αυτοεκτίμησης.

Ταύροι
Αυτή η έκλειψη επηρεάζει έντονα το ζώδιό σας, Ταύροι, οπότε ετοιμαστείτε για σοβαρές ανακατατάξεις στις σχέσεις σας. Μπορεί ξαφνικά να βρεθείτε πιο κοντά σε κάποιον με ουσιαστικό τρόπο ή να αναλάβετε βαθύτερες δεσμεύσεις απέναντι σε έναν σύντροφο. Όπως και να ‘χει, η δυναμική των σχέσεων αλλάζει, και νέες μεγάλες ευκαιρίες έρχονται για να συνδεθείτε με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας ή με νέα πρόσωπα. Ανταποκριθείτε στις αλλαγές και κάντε χώρο στη ζωή σας για τα νέα δεδομένα.

Λέοντες
«Ξαναχτίζετε» τη ζωή σας κατά τη διάρκεια του τρέχοντος κύκλου των εκλείψεων, Λέοντες, και σε συνδυασμό με τη νέα Σελήνη η καρδιά σας θα ταρακουνηθεί. Συναισθηματικά γεγονότα που αφορούν τις οικογενειακές σας σχέσεις, μια κατάσταση διαβίωσης ή παιδικές αναμνήσεις μπορεί να έρθουν τώρα στην επιφάνεια, προκαλώντας μια επανασύνδεση με τις προσωπικές σας ρίζες και έναν επαναπροσδιορισμό του ποιοι είστε. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και πράξτε ανάλογα.

Σκορπιοί
Με αυτή την έντονη έκλειψη να κορυφώνεται στο ζώδιό σας, τώρα είναι μια εποχή βαθιάς προσωπικής επανεφεύρεσης, Σκορπιοί. Ένα από τα σύμβολα του Σκορπιού είναι ο Φοίνικας, που αναγεννιέται από τις στάχτες του και αυτή ακριβώς είναι η διαδικασία στην οποία βρίσκεστε τώρα. Ετοιμαστείτε να αποτινάξετε τα παλιά και ανοίξτε τις πόρτες σε ένα άγνωστο αλλά συναρπαστικό μέλλον. Η αστρική σας δύναμη λάμπει και είναι πιο έντονη από ποτέ.

Υδροχόοι
Αυτός ο κύκλος των εκλείψεων είναι σημαντικός για εσάς, Υδροχόοι, καθώς αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους και τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεστε κοινωνικά. Ετοιμαστείτε για μεγάλες αλλαγές και ευκαιρίες στην καριέρα. Μη φοβηθείτε να εκμεταλλευτείτε τη δύναμή σας και να αναλάβετε μεγαλύτερες ευθύνες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ