Όλοι οι άνθρωποι σε διάφορες φάσεις και περιόδους της ζωής μας μπορούμε να γίνουμε γκρινιάρηδες. Άμα θεωρείτε τον εαυτό σας κατσούφη, οξύθυμο και κακόκεφο σε σταθερή βάση τότε ίσως ανήκετε σε ένα από τα πιο 3 πιο γκρινιάρικα ζώδια! Αυτά τα 3 ζώδια μπορούν να φτάσουν τους γύρω τους στα όριά τους με την απαισιοδοξία και την γκρίνια τους.

Άμα νιώθετε συνεχώς ότι όλα πάνε στραβά και όλα έχουν ένα αρνητικό πρόσημο, θα ήταν καλό να προσέχετε διότι λένε, ότι όποιος σκέφτεται απαισιόδοξα προσελκύει αρνητικά πράγματα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι γίνονται γκρινιάρηδες όταν πεινάνε ή νυστάζουν. Αλλά αυτά τα τρία ζώδια, το έχουν στη φύση τους!

ζώδια

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι πολύ ευαίσθητοι, αλλά δε θέλουν να δείχνουν δημοσίως τις αδυναμίες τους, γι’αυτό την καλύπτουν με γκρίνια. Από τη φύση τους, η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθηση είναι δύο στοιχεία χαμηλά στον χαρακτήρα τους.

Πολύ συχνά μάλιστα, οι Σκορπιοί συμπεριφέρονται με τον τρόπο που θέλουν οι άλλοι γιατί αισθάνονται ότι συχνά, δεν τους συμπαθεί κανένας.

Άν θέλετε ένας σκορπιός να πάψει να γκρινιάζει, δείξτε του πίστη, αγάπη, ειλικρίνεια και πολλή φροντίδα.

Ιχθύς

Ένα ακόμα ζώδιο που μπορεί να τρελάνει με τη γκρίνια του, είναι ο Ιχθύς. Οι ιχθύες μοιάζουν πολύ με τους σκορπιούς αφού είναι ζώδια του νερού και γι’αυτό έχουν πολλά στοιχεία κοινά. Ένα από αυτά είναι και η γκρίνια!

Οι ιχθύες δεν χαίρονται με τίποτα και θέλουν διαρκή προσοχή πάνω τους. Άμα δεν πάρουν την προσοχή που θεωρούν ότι τους αναλογεί, γίνονται γκρινιάρηδες και νευριάζουν με το παραμικρό.

Άν θέλετε να κάνετε έναν ιχθύ να σταματήσει να γκρινιάζει, πηγαίντε με τα νερά του… κυριολεκτικά!

Αιγόκερως

Ακόμα και το πιο μικρό πράγμα στον κόσμο μπορεί να ενοχλήσει τον Αιγόκερω και να τον οδηγήσει σε ένα σημείο που θα γκρινιάζει συνεχώς!

Οι Αιγόκεροι είναι από τη φύση τους οξύθυμα ζώδια. Αυτό σημαίνει, ότι ενοχλούνται πολύ εύκολα από διάφορα πράγματα και γι’αυτό γκρινιάζουν.

Άμα θέλετε να κάνετε έναν αιγόκερω να σταματήσει να γκρινιάζει, φροντίστε τον! Δείξτε του ότι τον σέβεστε και δώστε του τον καλύτερο εαυτό σας!

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ