Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και σήμερα το μεσημέρι μέσα από την εκπομπή “Σου-Κου Family” προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η παρουσιάστρια στην δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υποστήριξε πως είναι ευτυχισμένη για όσα βίωσε την φετινή τηλεοπτική σεζόν και αποκάλυψε πως και του χρόνου θα βρίσκεται στον ALPHA, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Νομίζω η τελευταία μέρα της εκπομπής ήταν η καλύτερη από όλες. Είμαι γεμάτη χαρά, γεμάτη ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα και εσάς, και τον κόσμο, που έρχεστε εδώ, τους ανθρώπους που δουλεύουν πίσω από τις κάμερες, τους ανθρώπους που είναι μπροστά, όλους εκείνους που μας βλέπουν και εκείνους που μας δίνουν την ευκαιρία να μας βλέπουν. Είμαι τόσο χαρούμενη, σας ευχαριστώ για όλα. Θα με δείτε του χρόνου, τον Σεπτέμβρη, στο ίδιο κανάλι αλλά τα υπόλοιπα θα τα πει ο σταθμός, όπως είθισται και πρέπει να γίνεται“, τόνισε η ίδια.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την προσωπική της ζωή

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου, για το αν θα τη βρει το καλοκαίρι μόνη της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δήλωσε: “Το καλοκαίρι θα με βρει μια χαρά, αγάπη έχω δεν μου χρειάζεται άλλη. Είμαι μια χαρά“. Με τον τρόπο αυτό δεν θέλησε να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση σχετικά με τις φήμες, που υπάρχουν τον τελευταίο καιρό για το αν είναι ή όχι ακόμη ζευγάρι με τον Snik.

Δείτε εδώ όσα είπε:

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ