Νιώθεις ποτέ πως η ζωή σου είναι μια καταιγίδα από πληροφορίες και μηνύματα; Μήπως δυσκολεύεσαι να ξεχωρίσεις τις σημαντικές πληροφορίες από τον ατελείωτο καταιγισμό δεδομένων; Ξέρεις τι είναι η κατάσταση της υπερδιέγερσης;

Με αφορμή την πρόσφατη πρωτοβουλία της Answear, με τίτλο ‘Take Care of what’ s inside’ μέσα από την οποία το κορυφαίο online fashion store εστιάζει στην ψυχική μας ευημερία, το HELLO! CY παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα και επίκαιρη συζήτηση για το φαινόμενο της υπερδιέγερσης και τις επιπτώσεις της στην καθημερινή μας ζωή. Στη συζήτηση αυτή, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η Χαριτίνη Ηλιάδου και η Αφροδίτη Γεωργίου μοιράζονται τις προσωπικές τους εμπειρίες και σκέψεις για το πώς η ψηφιακή εποχή έχει μεταμορφώσει την καθημερινότητά τους.

Παραδέχονται πως ο αδιάκοπος και αχανής όγκος πληροφοριών που λαμβάνουν καθημερινά μπορεί να οδηγήσει σε εξάντληση, άγχος και στρες. Οι συνεχείς ειδοποιήσεις, τα μηνύματα και οι ειδήσεις δημιουργούν μια συνεχή κατάσταση υπερδιέγερσης, που κάνει δύσκολη την εστίαση στις πραγματικά σημαντικές πληροφορίες.

Με τη βοήθεια του ψυχοφυσιολόγου Στέφανου Ιωάννου, οι συμμετέχουσες ανακαλύπτουν τρόπους για να αντιμετωπίσουν αυτή την υπερδιέγερση και να βρουν την πολυπόθητη ισορροπία στις ζωές τους. Ο Στέφανος Ιωάννου παρέχει πρακτικές συμβουλές και τεχνικές για τη διαχείριση του άγχους, την οργάνωση του χρόνου και την εστίαση στις προτεραιότητες, βοηθώντας τους να ανακτήσουν τον έλεγχο της καθημερινότητάς τους.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας ‘Take Care of what’ s inside’, η Answear συνεργάστηκε με την πλατφόρμα ψυχικής υγείας clicktotherapy.gr και μας παρουσιάζει αναλυτικές πληροφορίες για το πρόβλημα της υπερδιέγερσης μέσα από τη σελίδα takecare.answear.com.cy

Ιδιαίτερες ευχαριστιές στην Answear για την στήριξη και στo Minthis Resort: Luxury Resort & Residences για την φιλοξενία.
Video production: Shoot me productions

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Ευριπίδου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ