Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)
Καλό μήνα! Ο Οκτώβριος ξεκινά με έμφαση στο θέμα «εγώ και οι άλλοι» με μια Νέα Σελήνη στον Ζυγό (6/10) αρκετά δυναμική και έντονη, ιδιαίτερα για το 2ο δεκαήμερο. Μήπως πρέπει να σταματήσεις το ατελείωτο «δόσιμο» χωρίς ανταλλάγματα στις σχέσεις σου; Μήπως νισάφι με το άγχος για το τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα; Ερωτήματα για homework με τον εαυτό σου σε κάθε περίπτωση. Άλλωστε και η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη (7/9) σε βάζει στη διαδικασία να φιλοσοφήσεις λίγο περισσότερο τα πράγματα, να επιδιώξεις μια «εξερεύνηση εαυτού», για να καταλήξεις στο τι θες εν τέλει από τη ζωή σου για να αισθάνεσαι ευτυχισμένος. Μεγάλη κουβέντα, σίγουρα. Ο Άρης θα συνεχίσει το ταξίδι του απέναντί σου, στον Ζυγό, μέχρι το τέλος του μήνα, φέρνοντας πάθος εναλλάξ με νεύρα στην προσωπική σου ζωή, συμπορευόμενος με έναν ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 18/10 όπου και θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, ομαλοποιώντας σταδιακά την επικοινωνία. Όμως όσο πλησιάζουμε στο τελευταίο δεκαήμερο του Οκτώβρη που φιλοξενεί την Πανσέληνο στο ζώδιό σου (20/10) «αγκαζέ» με Άρη και Πλούτωνα τα πράγματα θα είναι πιο απαιτητικά, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο και χρειάζεται προσοχή και ψυχραιμία για να αποφευχθούν οι εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Ίσως όμως πρόκειται για ένα έργο που έχεις ξαναδεί, αποφασίζοντας να πατήσεις τώρα «next».

Ταύρος (20 Απριλίου – 19 Μαΐου)
Καλό μήνα! Ο Οκτώβρης είναι εδώ, ενωμένος δυνατός, δίνοντας έμφαση σε θέματα δουλειάς, καθημερινότητας και υγείας, με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό (6/10) που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο. Αυτό το φεγγάρι σε «φορτσάρει» να βάλεις τα δυνατά σου στα επαγγελματικά, φέρνοντας και κάποιες θετικές εξελίξεις αν είσαι στο ψάξιμο για εργασία, βγάζοντας συνάμα αρκετή κούραση, άρα θέλει φροντίδα για να μην κλατάρεις. Άλλωστε όλο τον μήνα σε αυτόν τον τομέα του ωροσκοπίου σου θα βρίσκεται και ο Άρης αλλά και ο ανάδρομος Ερμής μέχρι 18/10, οπότε οι υπερβολές και η υπερεκτίμηση δυνάμεων «δεν παίζουν», γιατί «δεν σε παίρνει» οργανικά. Άκου το σώμα σου, τρώγε σωστά και τσέκαρε έγκαιρα τυχόν ενοχλήσεις, απευθυνόμενος στους ειδικούς. Στο ίδιο μοτίβο είναι και η Πανσέληνος του μήνα στον Κριό (20/10) που εστιάζει στην ανάγκη αποβολής τοξικών καταστάσεων από τη ζωή σου για να μη νιώθεις άδειος ενεργειακά στην καθημερινότητά σου, πετυχαίνοντας την πολυπόθητη ισορροπία εντός σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη (7/10) «ξυπνάει» τη λίμπιντό σου, βοηθώντας σε να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου ή να κυνηγήσεις την «τύχη» σου αν είσαι μόνος. Άλλωστε και το πέρασμα του Ήλιου (23/10) και του Άρη (30/9) απέναντί σου στον Σκορπιό στο τέλος του μήνα, αλλάζει σταδιακά τις προτεραιότητές σου, με τις σχέσεις να παίρνουν τώρα το προβάδισμα.

Δίδυμοι (20 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Καλό μήνα! Θετικό ποδαρικό κάνει ο Οκτώβριος για το ζώδιό σου, με μια Νέα Σελήνη στον Ζυγό που «μυρίζει έρωτα», επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο. Αισθάνεσαι έτοιμος για φλερτ και διασκέδαση, θέλοντας να περάσεις καλά, και πραγματικά αξίζει να κινητοποιηθείς ενεργά με αυτό το φεγγάρι αν είσαι μόνος. Και για τους δεσμευμένους είναι μια καλή επιρροή, προκειμένου να έρθεις κοντά με το ταίρι σου, αφήνοντας ζήλιες και γκρίνιες στην άκρη. Στον ίδιο τομέα του χάρτη σου θα βρίσκεται καθόλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης αλλά και ο ανάδρομος Ερμής έως 18/10, οπότε δεν αποκλείεται να αποφασίσεις τώρα να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση. Add to that και την είσοδο της Αφροδίτης απέναντι σου στον Τοξότη (7/10) και το θέμα συντροφικότητα περνάει ψηλά στην «λίστα» σου. Ενδιαφέρεσαι πιο πολύ για το «μαζί», θέλοντας να πάρεις και να δώσεις αγάπη, μην αφήνοντας παραμελημένο τον σύντροφο σου, ικανοποιώντας ωστόσο και τις δικές σου ανάγκες along the way. Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου στον Κριό (20/10) που επηρεάζει κυρίως το 3ο δεκαήμερο, σε καλεί να δεις τι ρόλο παίζεις εσύ στις ζωές των άλλων και αν εισπράττεις (ή όχι) ισάξια με όσα δίνεις.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 21 Ιουλίου)
Καλό μήνα! Ο Οκτώβρης κάνει focus στην οικογένεια και το σπίτι στο πρώτο μισό του, αρχής γενομένης με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό (6/10) που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, βγάζοντας κάποια ένταση αυτές τις μέρες. Υπάρχει μια ανάγκη να χωθείς στην «φωλιά» σου, είτε μεταφορικά είτε κυριολεκτικά, βρίσκοντας τον πυρήνα σου, παίρνοντας χρόνο για να ισορροπήσεις από την τεταμένη ατμόσφαιρα που υπάρχει γύρω σου. Τα οικογενειακά είναι ο μεγάλος σου βραχνάς και μπορεί τώρα να «παλινδρομείς» σε καταστάσεις με άτομα που σε έχουν αλλά και που έχεις πληγώσει, «σκαλίζοντας» πληγές όσο αντέχεις. Δεδομένου ότι στον ίδιο τομέα θα βρίσκονται και ο Άρης αλλά και ο ανάδρομος Ερμής, το τοπίο θα μοιάζει αρκετά με εμπόλεμη ζώνη κατά διαστήματα, με τάσεις «ανακωχής» μετά τις 18/10 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, εξισορροπώντας τα πράγματα. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται κοντά στην Πανσέληνο του μήνα στον Κριό στις 20/10 κυρίως για το 3ο δεκαήμερο αναφορικά με τα οικογενειακά αλλά και τα επαγγελματικά, αποφεύγοντας κόντρες που οδηγούν σε ρήξεις. Με την σταδιακή είσοδο των πλανητών στον Σκορπιό, (Ήλιος 23/10, Άρης 30/10) το βάρος πέφτει στα αισθηματικά σου, εντείνοντας την λαχτάρα σου για έρωτα και διασκέδαση.

Λέων (22 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)
Καλό μήνα! Με έμφαση στην επικοινωνία ξεκινά ο Οκτώβρης, βρίσκοντας σε στο τρέξιμο αναφορικά με επαφές για τα επαγγελματικά, όπου μπορεί να προκύψουν νέες προτάσεις και σχέδια για συμφωνίες, καθώς επίσης και ενάρξεις σχετικά με θέματα σπουδών με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό (6/10) που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο. Ωστόσο τα εμπόδια δεν θα λείψουν, αφού εκεί υπάρχει και ένας ανάδρομος Ερμής, δημιουργώντας καθυστερήσεις και εκνευρισμό. Προς το τέλος του μήνα τα πράγματα θα αρχίσουν να κινούνται γρηγορότερα, καθώς σε ορθή πορεία θα βρίσκονται, εκτός από τον Ερμή, οι «μεγάλοι» Δίας, Κρόνος και Πλούτωνας. Αυτό θα λειτουργήσει θετικά και για τα αισθηματικά σου, σε συνδυασμό με την παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη (7/10). Ότι και να συμβαίνει στην καθημερινότητα σου, φαίνεται πως έχεις περισσότερη αισιοδοξία και όρεξη για φλερτ και διασκέδαση. «Ψάχνεσαι» να ερωτευτείς ή να αναζωογονήσεις την σχέση σου αν είσαι δεσμευμένος, ξεμπερδεύοντας ενδεχομένως με καταστάσεις που έχεις διαπιστώσει ότι λειτουργούν τοξικά στην ζωή σου, είτε στα προσωπικά είτε επαγγελματικά Η Πανσέληνος στον Κριό (20/10) μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στην επικοινωνία με τους γύρω σου, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο, ενώ η παρουσία των πλανητών στον Σκορπιό, Ήλιος 23/10 και Άρης 30/10, στρέφει τώρα το ενδιαφέρον σου προς τα οικογενειακά και τα «ενδότερα» του εαυτού σου.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 21 Σεπτεμβρίου)
Καλό μήνα! Ο Οκτώβρης αφορά κατά κύριο λόγο τα οικονομικά και την υλική σου ασφάλεια, ξεκινώντας με μια δυναμική Νέα Σελήνη στον Ζυγό (6/10) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο, καλώντας σε να επεξεργαστείς τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημα σου, αλλά και να εδραιωθείς επαγγελματικά. Καλά όλα αυτά, αλλά έχε υπόψιν σου ότι ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι ανάδρομος σε αυτόν τον τομέα μέχρι 18/10, οπότε καλύτερα να περιμένεις προτού προβείς νέες κινήσεις, εκμεταλλευόμενος αυτό το διάστημα για να τροποποιήσεις συμφωνίες, να αλλάξεις όρους σε συμβόλαια, δάνεια, να ρυθμίσεις χρέη, αλλά και να διεκδικήσεις τυχόν χρήματα που σου οφείλονταν, γιατί υπάρχει πιθανότητα τώρα να σου επιστραφούν. Τα οικονομικά σου αφορά και η Πανσέληνος στον Κριό (20/10), που επηρεάζει το 3ο δεκαήμερο, δημιουργώντας όμως περισσότερη αστάθεια, ξυπνώντας και βαθιές ανασφάλειες γύρω από αυτό το κομμάτι, αλλά και σχετικά με σχέσεις που λειτουργούν τοξικά. Η Αφροδίτη στον Τοξότη (7/10) σε κάνει να αποζητάς την ηρεμία που η θαλπωρή του σπιτιού σου μπορεί να προσφέρει, προτιμώντας την ιδιωτικότητα από τις άσκοπες κοινωνικότητες, νιώθοντας ίσως μια απόσταση από τους άλλους, ακόμα και τους κοντινούς σου. Το κλίμα αλλάζει από το τέλος του μήνα, αφού η είσοδος των πλανητών στον Σκορπιό σε σπρώχνει και πάλι προς τα έξω.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
Καλό μήνα! Ο Οκτώβρης ξεκινά με μια έντονη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου (6/10), δίνοντας σου το drive για να αναλάβεις νέες πρωτοβουλίες, βγάζοντας όμως και αρκετό εσωτερικό θυμό, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο. Η έκφραση των επιθυμιών σου, προσωπικών και επαγγελματικών, είναι τώρα υψίστης σημασίας για σένα, όμως μην ξεχνάς ότι «φιλοξενείς» και τον ανάδρομο Ερμή μέχρι 18/10, μια συνθήκη που διαμορφώνει το πως κυλάνε τα πράγματα στην καθημερινότητα σου, δημιουργώντας καθυστερήσεις, εμπόδια, ψιλόπαρεξηγησεις στην επικοινωνία με τους άλλους, αλλά και «τρεχάματα» με συσκευές και μεταφορικά μέσα. Η ζωή δεν τελειώνει με τον ανάδρομο, απλά είναι λίγο πιο σπαστική. Βοηθητικά θα λειτουργήσει η παρουσία της Αφροδίτης, στον Τοξότη (7/10), δίνοντας πόντους στο φλερτ, αλλά και στην προώθηση της δουλειάς σου. Προσοχή χρειάζεται από τις 19-22/10, κοντά στην Πανσέληνο του μήνα στον άξονα  σου, στον Κριό (20/10), ιδιαίτερα για τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Συνειδητοποιήσεις που κάνεις για τις σχέσεις σου μπορεί να φέρουν εξελίξεις για την συνέχιση ή για την διακοπής τους, αν και οι αδέσμευτοι μπορούν να έχουν ανταπόκριση στις προσεγγίσεις τους. Από τις 23/10 με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό και την μετάβαση στου Άρη στο ίδιο ζώδιο (30/10) τα οικονομικά γίνονται top priority.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)
Καλό μήνα! Ο Οκτώβρης σε βρίσκει κάπως κουρασμένο σωματικά, με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό (6/10) να σε καλεί να πάρεις το θέμα της φροντίδας της υγείας σου πιο ζεστά, κόβοντας κακές συνήθειες, ενσωματώνοντας περισσότερη άσκηση στην καθημερινότητα σου. Σε συναισθηματικό επίπεδο είσαι σε πιο κλειστή φάση και δεν αποκλείεται να σκέφτεσαι να τελειώσεις με καταστάσεις που δεν έχουν πλέον να σου προσφέρουν τίποτα (2ο δεκαήμερο). Η παρουσία του Άρη αλλά και του ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα δείχνει ότι διανύεις μια περίοδο προετοιμασίας, την οποία είναι καλό να εκμεταλλευτείς για να οργανώσεις μεν τα σχέδια σου, αλλά να τα θέσεις σε εφαρμογή το τελευταίο δεκαήμερο, όταν εκτός από τον Ερμή, θα βρίσκονται σε ορθή πορεία ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη (7/10) μπορεί να δώσει λύσεις στα οικονομικά, αν και αυξάνει την διάθεση για παραπάνω έξοδα και σπατάλες. Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου στον Κριό (20/10) θέλει προσοχή στα εργασιακά, γιατί μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με άτομα που συνεργάζεσαι, διευθυντές, πελάτες κ.λπ, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, ενώ χτυπάει εκ νέου το καμπανάκι για θέματα υγείας, το οποίο και οφείλεις να ακούσεις. Τα γενέθλια σου ξεκινούν στις 23/10 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο σου και τον Άρη να ακολουθεί (30/10). Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση επιστρέφουν, το ίδιο όμως και το τρέξιμο, οπότε έσω έτοιμος για έναν Νοέμβρη…on fire!

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 20 Δεκεμβρίου)
Καλό μήνα! Ο Οκτώβρης κάνει εκκίνηση με μια Νέα Σελήνη στον Ζυγό (6/10) που αφορά τόσο νέους στόχους στα επαγγελματικά, όσο και την κοινωνική σου ζωή, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο. Βέβαια μην ξεχνάς ότι σχεδόν σε όλη την διάρκεια του μήνα ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο, πράγμα που σημαίνει πως τα πράγματα στην καθημερινότητα σου είναι από αργά έως σπαστικά, με καθυστερήσεις στα πλάνα σου, αλλά και «παρατράγουδα» με φίλους, συνεργάτες και συντρόφους. Ίσως με αυτό το φεγγάρι έρθει στην επιφάνεια κάτι σχετικό που σου ανοίγει τα μάτια. Πάντως η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σου (7/10) δίνει εύνοια στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι, λειτουργώντας εξαιρετικά στο παιχνίδι της ερωτικής κατάκτησης, αλλά και στην γενικότερη όρεξη σου για εξόδους, διασκέδαση και πιο allegra αντιμετώπιση των πραγμάτων, ασχέτως με το τι συμβαίνει παράλληλα σε επίπεδο καθημερινότητας. Η Πανσέληνος στον Κριό (20/10) μολονότι βγάζει έντονο πάθος, βοηθώντας σε να αναζωογονήσεις τη σχέση σου, μπορεί να φέρει και μια πολεμική διάθεση γύρω από το σεξουαλικό ή οικονομικό κομμάτι, κυρίως για το 3ο δεκαήμερο. Το πέρασμα των πλανητών στον Σκορπιό στο τέλος του μήνα σε βάζει στη διαδικασία «να τα πεις» λίγο με το μέσα σου, ρίχνοντας αρκετά τους ρυθμούς.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Καλό μήνα! Ο Οκτώβρης δίνει έμφαση στα επαγγελματικά, ξεκινώντας με μια Νέα Σελήνη στον Ζυγό (6/10) μέσα στον τομέα της καριέρας σου, που αν και δεν αποκλείεται να φέρει νέες προτάσεις, ειδικά για το 2ο δεκαήμερο, είναι αρκετά νευρική και μπορεί να βγάλει ένταση με προϊσταμένους, συναδέλφους κ.λπ. Το πόσο «λειτουργικά» μπορείς να χειριστείς το όλο θέμα είναι κάπως αμφίβολο, αφού εκεί υπάρχει ένας Άρης, που σε κάνει βέβαια φουλ παραγωγικό, αλλά at the same time και ένας ανάδρομος Ερμής, που σε πάει «κρύο-ζέστη» στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Ξεκάθαρη εικόνα για τα πράγματα μπορείς να σχηματίσεις μετά τις 18/10 που θα επιστρέψει σε ορθή φορά, παράλληλα με την ορθή πορεία του Κρόνου και του Δία μέσα στον οίκο των οικονομικών σου, γεγονός που θα βοηθήσει τα πλάνα σου. Η Αφροδίτη στον Τοξότη (7/10) τονίζει την ανάγκη σου για ψυχολογική ηρεμία και απόσταση από τοξικές καταστάσεις στα προσωπικά, βάζοντας σε στη διαδικασία να αναρωτηθείς αν και κατά πόσον εισπράττεις την αγάπη που χρειάζεσαι. Το διάστημα από 20-22/10, κοντά στις μέρες της Πανσελήνου στον Κριό (20/10), είναι ίσως το πιο απαιτητικό του Οκτωβρίου, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο, με την ένταση να δημιουργεί καυγάδες και κακή ατμόσφαιρα τόσο στην οικογένεια και το σπίτι, όσο και στα επαγγελματικά, με την αυτοσυγκράτηση να αποδεικνύεται «χρυσός». Από τις 23/10 και κάτω με το πέρασμα του Ήλιου στον Σκορπιό το κλίμα σταδιακά ηρεμεί.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 17 Φεβρουαρίου)
Καλό μήνα! Θετικός, ως επί το πλείστον, για το δικό σου ζώδιο είναι ο Οκτώβρης, κάνοντας ποδαρικό με μια Νέα Σελήνη στον Ζυγό (6/10) που είναι καλή για να θέσεις νέους στόχους για το μέλλον των επαγγελματικών, των σπουδών, αλλά και των προσωπικών σου, κάνοντας σχέδια ακόμα και για ταξίδια που μπορούν να σε βγάλουν από την ρουτίνα σου. Το σημαντικό είναι να αφήσεις τον εαυτό σου να δει την μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, σχεδιάζοντας μεν, περιμένοντας όσον αφορά την υλοποίηση δε, μιας και στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Ερμής κινείται ανάδρομος, κάτι που μεταφράζεται σε μικροεμπόδια, αναβολές, και σπαστικά συμβάντα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Με λίγη υπομονή θα τα καταφέρεις. Άλλωστε και η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη (7/10) συμβάλει στην γενικότερη καλή σου διάθεση και την όρεξη για κοινωνικότητες, εξόδους με την παρέα, αλλά και φλερτ που μπορεί να προκύψουν και με άτομα που ήδη γνωρίζεις. Η Πανσέληνος στον Κριό (20/10) είναι λίγο «έντονη» βέβαια, βγάζοντας κάποια προβλήματα με το ταίρι ή κοντινά σου πρόσωπα (3ο δεκαήμερο) και καλό θα ήταν να «μην ρίξεις λάδι στην φωτιά» αν βλέπεις ότι ο απέναντι σου έχει «λαλήσει». Και «λαλημένοι» θα υπάρξουν πολλοί, οπότε προσπέρασε. Η είσοδος του Ήλιου (23/10) και του Άρη (30/9) στον Σκορπιό στέφει σταδιακά το ενδιαφέρον σου στην καριέρα.

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Καλό μήνα! Μήνας των οικονομικών σου μπορεί να χαρακτηριστεί ο Οκτώβρης, αρχής γενομένης με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό (6/10) που μπορεί να φέρει και κάποια έξοδα που δεν είχες υπολογίσει (2ο δεκαήμερο). Είναι καιρός να βγάλεις το «κομπιουτεράκι» και να δεις λίγο πιο συγκεκριμένα where you’re standing money wise, εξισορροπώντας έσοδα-έξοδα, προχωρώντας σε διορθωτικές κινήσεις. Άλλωστε μέχρι 18/10 θα βρίσκεται ανάδρομος και ο Ερμής, which means ότι αν και δεν προσφέρεται για νέα ξεκινήματα, συμβόλαια, συμφωνίες κ.λπ. είναι μια χαρά για να κάνεις revisit σε αρρύθμιστες οφειλές, παλιά χρέη, ήδη υπάρχοντα συμβόλαια τροποποιώντας τους όρους, καθώς και να ζητήσεις χρήματα που τυχόν σου οφείλονταν από το δημόσιο ή άλλους φορείς. Η Πανσέληνος στον Κριό (20/10) αφορά και πάλι τα οικονομικά, είναι όμως πιεστική, αναδεικνύοντας και σχετικές ανασφάλειες, ειδικά για το 3ο δεκαήμερο. Είναι σημαντικό να προσέχεις την υγεία σου throughout the month, φροντίζοντας και την σεξουαλική έκφραση, γιατί αλλιώς θα υπάρξουν «εσωτερικές εμπλοκές». Η Αφροδίτη από τον Τοξότη (7/19) ενισχύει το επαγγελματικό σου προφίλ, βοηθώντας «να φανεί» η δουλειά σου και να διαμορφωθούν καλές σχέσεις με προϊσταμένους και πρόσωπα κύρους. Από τις 23/10 με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό, η καθημερινότητα σου γίνεται πιο αισιόδοξη.

«Πηγή: https://www.athensvoice.gr/zodia/730582-ta-zodia-toy-mina-oktovrios-2021»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ