Η Κατερίνα Καινούργιου ξετρελάθηκε με έναν ηθοποιό, τον θαύμαζε on camera και έψαχνε να βρει ποιος είναι.

Σε ρεπορτάζ μιλώντας για τα νέα μέτρα, οι ηθοποιοί στην Ελλάδα εναπόθεσαν on camera τις απόψεις τους. Ανάμεσα στους ηθοποιούς που μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής και ο ηθοποιός Νίκος Βατικιώτης.

«Πού παίζει παιδιά αυτός ο ηθοποιός που είναι κούκλος; Απλά τον είδα τώρα και… συγγνώμη. Δεν τον είχα δει ποτέ. Να παίξει κι εδώ στον Alpha ρε παιδιά, στο Σάσμο… κάπου. Είναι παντρεμένος; Για γκούγκλαρε το… ρε παιδιά είναι κούκλος ο άνθρωπος», είπε εμφανώς ενθουσιασμένη.

Ο Νίκος Βατικιώτης αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στη παράσταση «Οι 12 ένορκοι» ενώ έχει παίξει και στη σειρά «Είναι στιγμές».  Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία (2019), Οι 12 ένορκοι (2019), Αχαρνής (2018), Ψαρόσουπα: Βρασίδας εναντίον Μπακαλιαράκου (2015).

Δες το απόσπασμα με την παρουσιάστρια, στο πλαίσιο του χιούμορ να μιλάει με τα καλύτερα λόγια τγια τον ηθοποιό και να της κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Eμείς πάντως, ψάξαμε και βρήκαμε τον ηθοποιό, ο οποίος αποτελεί ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και κρατά τη ζωή του μακριά από τα social media.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ