Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος βιώνει δύσκολες ώρες, καθώς έφυγε από την ζωή η αγαπημένη του μητέρα. Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής δημοσίευσε μια φωτογραφία με την μητέρα του και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα.

Δύσκολες ώρες για τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: “Καλό ταξίδι μάνα. Άντεξες. Κράτησες γερά. Από την δεκαετία του 50 μετανάστρια στο Βέλγιο, μέχρι και την τελευταία εικοσαετία όπου ξεπέρασες πολλά. Εγκεφαλικά, εμφράγματα, πνευμονικά, ατυχήματα, τα έπαιζες στα δάχτυλα πια. Τα ξεπέρναγες και πάντα επανερχόσουν. Όρθια. Στα πόδια σου. Μέχρι τελευταία στιγμή όρθια. Μέχρι και χθες που καθόσουν στην βεράντα και χάζευες την κίνηση. Ακόμα και στον χαμό του Βαγγέλη τα κατάφερες και έμεινες όρθια”.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε μάλιστα: “Χρόνια πριν γιορτάσαμε τα 90 σου. Τα Χριστούγεννα θα γιορτάζαμε τα 94. Γιατί πάνω απ’ όλα ξεπερνώντας τα πάντα, απέδειξες το όνομα σου: ΝΙΚΗ. Να μου φιλήσεις τον Βαγγέλη και την αδερφή σου που έφυγε κι εκείνη πριν 4 μήνες και στο έκρυβα προσεκτικά μέχρι και σήμερα που θα ανταμώσετε. Καλό ταξίδι, μάνα“.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε:

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ