Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Τζένιφερ Άνιστον στο Allure με την ίδια να εξομολογείται τις προσπάθειές της για εξωσωματική γονιμοποίηση, τον λόγο χωρισμού με τον Μπραντ Πιτ και τη φιλοσοφία της ζωής της σήμερα.

«Είχα υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση, έπινα κινέζικα τσάγια, έκανα ό,τι μπορείς να φανταστείς. Έκανα τα πάντα. Θα έδινα τα πάντα για να μου είχε πει κάποιος κατάψυξε τα ωάρια σου. Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου. Απλώς δεν το σκέφτεσαι», αποκάλυψε η ηθοποιός.

«Ήταν ένα απόλυτο ψέμα ότι ήμουν απλώς εγωίστρια, ότι με ένοιαζε η καριέρα μου. Και προς Θεού, (ότι ήθελα να είμαι) μία επιτυχημένη γυναίκα, χωρίς παιδί και ο λόγος που με παράτησε ο άντρας μου, ο λόγος που χωρίσαμε και τελειώσαμε τον γάμο μας, ήταν γιατί δεν θα του έδινα ένα παιδί», είπε η Τζένιφερ Άνιστον για τον χωρισμό της από τον Μπράντ Πιτ, ο οποίος συνέβη το 2005 έπειτα από πέντε χρόνια γάμου.

«Αισθάνομαι καλύτερα με αυτό που είμαι σήμερα, καλύτερα από τότε που ήμουν στα 20 και στα 30 μου, ή ακόμα και στα 40 μου. Πρέπει να σταματήσουμε να λέμε άσχημα πράγματα στον εαυτό μας. Θα γίνεις 65 ετών μια μέρα και θα σκεφτείς, φαινόμουνα τέλεια στα 53 μου», υπογράμμισε η star.

Η Τζένιφερ Άνιστον τόνισε: «Προσπαθούσα να μείνω έγκυος. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος για μένα ο δρόμος να κάνω μωρό».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ