Η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου, που τον στηρίζει στα εύκολα και τα δύσκολα εδώ και χρόνια. Το ζευγάρι ήταν μέχρι και την τελευταία στιγμή στο πλευρό του βασιλιά Κωνσταντίνου μέχρι και τον θάνατό του, αλλά και της Άννας Μαρίας που ήθελε τα παιδιά της για ψυχολογική βοήθεια.

Όλη η οικογένεια, ενωμένη και αξιοπρεπής, συζητήθηκε θετικά ενώ πλέον προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους στη νέα καθημερινότητα χωρίς τον αγαπημένο τους πατέρα και σύζυγο.

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Τατιάνα Μπλάτνικ μοιράστηκε στο Instagram τρεις φωτογραφίες και ένα συγκινητικό μήνυμα που αποδεικνύει όλα τα παραπάνω.

Τατιάνα Μπλάτνικ, η φωτογραφία που ανήρτησε

«Οικογένεια. Ενότητα. Δύναμη. Αξιοπρέπεια. Παράδοση. Υπερηφάνεια. Όλες αυτές οι λέξεις μου έρχονται στο μυαλό, καθώς ανατρέχω σε εικόνες πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες. Δάκρυα έρχονται ακόμα στα μάτια μου όταν σκέφτομαι πώς αυτή η οικογένεια ενώθηκε για να εξασφαλίσει ότι ο πατέρας, ο σύζυγος, ο παππούς, ο αδελφός και ο πρώην αρχηγός του κράτους, θα αναπαυθεί με αξιοπρέπεια.

Μια εβδομάδα με άγρυπνες νύχτες για να οργανωθεί η κηδεία, διασφαλίζοντας ότι θα φιλοξενηθούν οκτώ αρχηγοί κρατών και πολλές ακόμη βασιλικές οικογένειες και αξιωματούχοι. Δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Ποτέ δεν ήμουν πιο περήφανη που ήμουν μέρος μιας τόσο ιστορικής στιγμής αλλά και αυτής της οικογένειας που δούλεψε με ταπεινότητα και με ηρεμία υποστηριζόμενη και βοηθούμενη από τόσους πολλούς.

Είπα στην τελευταία μου ανάρτηση ότι έμαθα την “αγάπη για την πατρίδα” από τον πεθερό μου. Αυτό που είδα και ένιωσα περισσότερο από ποτέ με τον θάνατό του είναι η έννοια της οικογένειας. Η κληρονομιά του θα ζει για πάντα μέσα από την αγάπη της οικογένειας και των ανθρώπων του. Αναπαύσου εν ειρήνη βασιλιά Κωνσταντίνο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ