Εδώ και λίγες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτυακού ένα βίντεο από τη στιγμή που ο Acun Ilicali ενημερώνει τους παίκτες του Τουρκικού «Survivor» για τους φονικούς σεισμούς που έγιναν πριν από μερικές στην χώρα τους και κόστισαν τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους.Mute

 

Στο Συμβούλιο του Νησιού, ο παραγωγός και παρουσιαστής ανακοινώνει τα δυσάρεστα νέα και εκείνοι, μη μπορώντας κρύψουν την θλίψη τους, ξεσπούν σε κλάματα.

 

«Έγινε ένας πολύ μεγάλος σεισμός στο Καχραμανμαράς στη χώρα μας. Μιλήσαμε με τις οικογένειές σας. Δεν υπάρχουν θύματα στους στενούς σας συγγενείς. Ωστόσο, είμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση ως χώρα. Κάνουμε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα. Θα σας πάμε σπίτι.

Προσπαθούμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε την περιοχή του σεισμού. Ζούμε σε μια δύσκολη περίοδο. Δεν θέλω να μιλήσω πολύ. Μπορείτε να μιλήσετε με όποιον θέλετε. Ο Θεός να μας βοηθήσει», αναφέρει χαρακτηριστικά

 

Με αφορμή αυτό το τόσο δυσάρεστο γεγονός, ο Acun Ilicali έστειλε πριν από λίγες μέρες ένα μήνυμα προς τον ελληνικό λαό, με αφορμή την μεγάλη συμβολή των ελληνικών ΕΜΑΚ στην Τουρκία.

Μιλώντας στην κάμερα του «Survivor All Star», ο ίδιος είπε: «Καλησπέρα σας. Όπως γνωρίζετε έγινε ένας καταστροφικός σεισμός και περνάμε πολύ δύσκολες στιγμές στη χώρα μας. Κάθε μέρα αυξάνεται ο αριθμός των θανάτων λόγω αυτής της μεγάλης καταστροφής.

 

Πολλές χώρες μοιράστηκαν τις ευχές τους και νιώσαμε την υποστήριξή τους. Μια από τις μεγαλύτερες βοήθειες ήρθε από τη χώρα που έχει μια ξεχωριστή θέση για μένα, την Ελλάδα. Σας αγαπώ όλους»

 

https://publish.twitter.com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fonediocom%2Fstatus%2F1628133274382962696&widget=Tweet

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ