Στο podcast του Fipster μίλησε ο γιος του Γιάννη Πάριου Good Job Nicky και εξομολογήθηκε μια δύσκολη περίοδο που πέρασε με το άγχος και τις διατροφικές διαταραχές.

Συγκεκριμένα, ο Good Job Nicky μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τις διατροφικές του διαταραχές λέγοντας ότι: «Είχα ψευδοδυσφαγία που είναι ο φόβος της κατάποσης. Είχα χάσει περισσότερα από 22 κιλά και ήμουν 65,5. Θα σου δείξω μετά και δεν θα πιστεύεις. Από κρίσεις πανικού και ήμουν χάλια. Είναι το χειρότερο πράγμα».

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής αναφέρθηκε για την influencer Λίζο και πρόσθεσε: «Δεν είναι υγιής γιατί η χοληστερίνη που έχει πάνω της αυτή η γυναίκα προφανέστατα από αυτά που τρώει και δεν κάνει και από αυτά που κάνει. Αυτή η γυναίκα επηρεάζει παιδιά, τα οποία δεν έχουν γνώση και θα κάνει περισσότερα ανθυγιεινά πλάσματα ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο. Το τι θα κάνεις εσύ με το σώμα σου είναι μία χαρά».

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σχολιαστεί ποικίλως από διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, ανάμεσα τους και της “Super Katerinas”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ