Με μια γρήγορη ματιά δεν είναι εύκολο να διακρίνουμε ποια δημοσιογράφος κρύβεται πίσω από το γλυκό αγοράκι στο quiz. Οι άνθρωποι αλλάζουν πολύ καθώς μεγαλώνουν και συχνά μοιάζουν να μην έχουν καμία ομοιότητα με την εικόνα του παρελθόντος τους.

Κι όμως, το ξανθό αγγελάκι της φωτογραφίας είναι η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega, Κατερίνα Παναγοπούλου. Η γνωστή δημοσιογράφος δημοσίευσε πρόσφατα την χαριτωμένη φωτογραφία από την παιδική της ηλικία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με αφορμή τις ευχές που δέχτηκε για τα γενέθλιά της.

Η προσωπική ζωή της Κατερίνας Παναγοπούλου είχε έρθει πρόσφατα στο προσκήνιο λόγω της φημολογούμενης σχέσης της δημοσιογράφου με τον Ντέμη Νικολαΐδη που πυροδότησε κοινή τους έξοδος. Ωστόσο η ίδια δεν επιθυμεί να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας και είχε δηλώσει πως έρχεται σε αμηχανία όταν βρίσκεται στο στόχαστρο των media.

«Δεν θεωρώ ότι η προσωπική μου ζωή αφορά κανέναν, ένα δελτίο ειδήσεων λέω και νομίζω έτσι πρέπει να είναι. Έβλεπα φωτογραφίες από παπαράτσι και έλεγα “έλα μωρέ, στημένα είναι”, όμως τελικά δεν είναι. Όταν είδα δική μου φωτογραφία παπαράτσι, κλείστηκα στον εαυτό μου, γι’ αυτό δεν εμφανίζομαι κιόλας. Δεν με επηρεάζει στο τι επιλογή θα κάνω, είμαι πολύ αυστηρή στο ποιον θα διαλέξω δίπλα μου. Η έκθεση με έχει επηρεάσει στις αντιδράσεις μου. Δεν θα φιλήσω κάποιον δημόσια για παράδειγμα», είχε πει χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Η εντυπωσιακή δημοσιογράφος δηλώνει ρομαντική και επιθυμεί να να κάνει οικογένεια και παιδιά σύμφωνα με το πρότυπο της δικής της οικογένειας, όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ