Ο νέος κύκλος του MasterChef αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιανουαρίου μέσα από τη συχνότητα του STAR και μάλιστα πρόκειται να δούμε ένα πρόσωπο -έκπληξη στο new season του δημοφιλούς μαγειρικού διαγωνισμού.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς πρόκειται να είναι φυσικά στη θέση τους αναζητώντας τον νέο καλύτερο σεφ της χώρας, ωστόσο σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Έκτορας Μποτρίνι εντάσσεται στο tv show.

Η παρουσία της κριτικής επιτροπής του MasterChef αναδιαμορφώνεται όπως αποκάλυψε ο Σωτήρης Κοντιζας. Ωστόσο, ο Έκτορας Μποτρίνι δεν θα είναι guest judge αλλά θα έχει έναν πιο μόνιμο ρόλο σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο.

masterchef

Ο έκτος κύκλος του MasterChef είναι γεγονός και το STAR έχει φροντίσει να ανανεώσει το τηλεοπτικό του project και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Το STAR διασφαλίζει για ακόμα μια φορά υψηλό επίπεδο παραγωγής, με πολλές εξωτερικές δοκιμασίες και απαιτητικά γυρίσματα. Πρωταγωνίστρια, όπως πάντα, θα είναι η γαστρονομία, με απρόβλεπτες δοκιμασίες που αναδεικνύουν το επίπεδο της μαγειρικής εξέλιξης και παρέχουν ευκαιρίες ζωής και σπουδαία έπαθλα σε κάθε διαγωνιζόμενο.
H περμιέρα του MasterChef του STAR δρομολογείται για τις 16 Ιανουαρίου 2023

Οι μεγάλες αλλαγές στον καινούργιο κύκλο του MasterChef και η All star εκδοχή του

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ