Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα βρέθηκαν στo York την Τετάρτη.

Το βασιλικό ζεύγος, μπορεί να είχε μία δυσάρεστη εμπειρία (αφού την επίσκεψή τους διέκοψε ένας διαδηλωτής) αλλά αυτό, δεν το σταμάτησε από το να συνεχίσει να συναντά θαυμαστές και να ποζάρει για φωτογραφίες.

Βασιλιάς Κάρολος: Η μυστική συμφωνία με την Ελισάβετ προκειμένου η Καμίλα να γίνει βασίλισσα

Ο Κάρολος και η Καμίλα, αποφάσισαν να σπάσουν το βασιλικό πρωτόκολλο για να περάσουν χρόνο με ένα γλυκό αγοράκι που ήθελε απελπιστικά να τους συναντήσει.

Βασιλιάς Κάρολος

Ο Jason Tweedie-Long, ο οποίος είναι μόλις πέντε ετών, έχει σοβαρά προβλήματα όρασης – αλλά ανυπομονούσε να δει το βασιλικό ζεύγος. Γνωρίζοντας ότι δεν θα μπορούσε να το κάνει από το πλήθος, έγραψε γράμμα στο Συμβούλιο του Yorkshire, το οποίο μίλησε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ – και έκαναν την επιθυμία του πραγματικότητα.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τον μικρό Jason να είναι ενθουσιασμένος και να κρατιέται χέρι χέρι με τον Βασιλιά και τη γυναίκα του φορώντας ένα πολύχρωμο αδιάβροχο μπουφάν.

Κατά τη διάρκεια της τελετής στο Γιορκ, ο βασιλιάς είπε: «Η αείμνηστη βασίλισσα ήταν πάντα σε εγρήγορση για την ευημερία του λαού της καθόλη τη διάρκεια της ζωής της. Τώρα η ίδια θα παρακολουθεί αυτό που θα γίνει η Πλατεία της Βασίλισσας Ελισάβετ για τους επόμενους αιώνες.».

Getty Images

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ