Ο παρουσιαστής της εκπομπή «το Πρωινό», Γιώργος Λιάγκας, κοινοποίησε ένα αστείο στιγμιότυπο με τον σκύλο του και πόζαρε με παιχνιδιάρικη διάθεση.

Ο δημοσιογράφος ολοκλήρωσε την σημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και έφυγε από το στούντιο με τον Φούσκα στο πλευρό του. Μάλιστα, οι δυο τους πόζαραν μαζί και ο σκύλος του είναι πραγματικά όμορφος. Ο Φούσκας αποτελεί τη μεγάλη αγάπη του παρουσιαστή και συχνά-πυκνά τούς βλέπουμε μαζί.

Ο Γιώργος Λιάγκας βλέπει την απήχηση της πρωινής εκπομπής του ANT1 να είναι μεγάλη, με τα ποσοστά τηλεθέασης να του χαρίζουν αρκετές ημέρες της εβδομάδας την πρωτιά.

Ο δημοσιογράφος αυτή τη σεζόν έχει επικεντρωθεί περισσότερο στην ενημέρωση, χωρίς ωστόσο να έχει απομακρύνει τη Lifestyle επικαιρότητα από την σκαλέτα της εκπομπής.

Στο πλευρό του έχει την Μαρία Κορινθίου, τον Τάσο Τεργιάκη, την Άρια Καλύβα και τη Φωτεινή Πετρογιάννη, ενώ τη μαγειρική παρουσιάζει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και την αστρολογία η Λίτσα Πατέρα.

Γιώργος Λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μία σπάνια εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του: «Πήγαινα πάνω από τον τάφο και του μιλούσα»

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ