Η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ πρωταγωνιστούν ασταμάτητα από τότε που ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Ιούνιο του 2022. Αν και δεν ήταν παντρεμένοι, ο χωρισμός τους ήρθε με δικηγόρους και μια συμφωνία που χρειάστηκε μέχρι τον Δεκέμβριο για να διευθετηθεί.

Ενώ πολλές λεπτομέρειες εξακολουθούν να είναι ιδιωτικές, ο Ramón Tamborero, ο δικηγόρος του Πικέ, μοιράστηκε πρόσφατα ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τη συμφωνία και γιατί χρειάστηκε τόσο πολύς χρόνος για να ολοκληρωθεί.

H Σακίρα και ο Πικέ έχουν αποκτήσει τον Μίλαν και τον Σάσα , που ήταν πάντα το κύριο μέλημά τους στο χωρισμό. «Και οι δύο έχουν δείξει μεγάλη ευφυΐα. Έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια για το καλό των παιδιών τους», είπε ο δικηγόρος στη La Vanguardia.

Σημείωσε επίσης ότι τα χρήματα δεν ήταν ποτέ αιτία σύγκρουσης μεταξύ του ζευγαριού και ότι και τα δύο μέρη ήταν πάντα πρόθυμα να διαπραγματευτούν για να αποφύγουν τη δίκη. Το κύριο σημείο της διαμάχης, το μεγάλο αγκαθι, ήταν για τα παιδιά τους.

Η Σακίρα ήθελε να μετακομίσει στο Μαϊάμι με τα παιδιά της και ο Πικέ τελικά δέχτηκε, αλλά με ορισμένες προϋποθέσεις, ενώ έκαναν γραπτή συμφωνία για τις επισκέψεις και τις περιόδους που μπορεί η σύντροφος του Πικέ, Κλάρα Τσία, να περνά χρόνο με τα παιδιά.

Όσο για το γιατί άργησε τόσο, ο δικηγόρος είπε ότι η συμφωνία ήταν περίπλοκη. «Χρειάστηκε μια επτάμηνη διαπραγμάτευση. Η συμφωνία ήταν περίπλοκη και απαιτούσε προπαρασκευαστικές συναντήσεις. Η αποφασιστική συνάντηση πριν από την υπογραφή διήρκεσε δεκατρείς ώρες». Μόλις τακτοποιήθηκαν όλα, η τελική υπογραφή χρειάστηκε μόνο δεκαπέντε λεπτά.

σακίρα
Ο Πικέ με την Κλάρα Τσία

Παρόλο που η συμφωνία υπογράφηκε, υπήρχε ακόμα ημιτελής δουλειά για τη Σακίρα. Οι εντάσεις ήταν υψηλές μετά την κυκλοφορία του “Bzrp Music Sessions #53”, μεταξύ της τραγουδίστριας, του Πικέ και των γονιών του, οι οποίοι είναι επίσης γείτονές της.

Μετά την συμφωνία, η Σακίρα φέρεται να έβαλε μια κούκλα-μάγισσα στο μπαλκόνι της με θέα στο σπίτι του πρώην πεθερού της.

Σακίρα: To βίντεο με τη μητέρα του Πικέ να την προσβάλλει κάνει τον γύρο του κόσμου

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ