Ο Αντώνης Κανάκης έκανε μια όμορφη ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο faceboοk και συγκίνησε μεγάλη μερίδα κόσμου.

Ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» έκανε βόλτα με τη μηχανή του και βρέθηκε στον Περαιά, εκεί που όπως ανέφερε πέρασε τα πιο ωραία μκαλοκαίρια της ζωής του.

«Νωρίς το απογευματάκι, πήγα μία βόλτα με τη μηχανή. Μουσική στα ακουστικά και μια φανταστική ημέρα. Πήγα στην Περαία, στο μέρος που πέρασα τα παιδικά μου καλοκαίρια. Τα πιο ωραία καλοκαίρια της ζωής μου. Έβγαλα δύο φωτογραφίες. Η πρώτη είναι μια ταμπέλα που την είδα τυχαία μπροστά μου. Η αντίφαση αυτού που γράφει, με το σημείο στο οποίο είναι τοποθετημένη, με φώναζε να τη φωτογραφήσω», ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

Στη συνέχεια, έγραψε: «Η δεύτερη, είναι το ακριβές σημείο στη σκάλα της Περαίας, όπου περίπου 45 χρόνια πριν, πιτσιρικάς μαζί με την υπόλοιπη τσακαλοπαρέα, με τα μαγιό μας από το πρωί ως το βράδυ, κάναμε ασταμάτητα βουτιές. Μιλάμε για ευτυχία, όχι αστεία. Ανεμελιά και ευτυχία σε υπερθετικό βαθμό. Αν οι άνθρωποι πεθαίναμε από υπερβολική δόση ευτυχίας, σήμερα δεν θα ήμουν εδώ. Το τραγούδι είναι αυτό που άκουγα στα ακουστικά όταν έβγαλα τη δεύτερη φώτο».

Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, στις 23:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω»
τον Αντώνη Κανάκη.

Ο κορυφαίος παρουσιαστής αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας του «Ράδιο Αρβύλα», θυμάται
το ξεκίνημά του από το πειρατικό ραδιόφωνο και εξηγεί γιατί αρνείται να «κατέβει» στην Αθήνα.

Ποιες στιγμές ξεχωρίζει από την πορεία του και πώς γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του; Τι λέει για τη σημερινή εικόνα της τηλεόρασης και τι απαντά στο ερώτημα αν θα τον ενδιέφερε να μπει στην πολιτική.

Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, στις 23:30, ο Αντώνης Κανάκης μιλά για όλους και για όλα στον Νίκο
Χατζηνικολάου και στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Ο Αντώνης Κανάκης ακούγοντας το τραγούδι LUUUL

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ