Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης είναι γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη και ο μόνος από την οικογένεια που δεν ακολούθησε τον δρόμο της μουσικής και του τραγουδιού.

Το βράδυ της Τετάρτης (9/2) παραχώρησε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το “The 2night show” με αφορμή την πρώτη του προσωπική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «πλην πυρός».

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης ξεκαθάρισε ότι δεν είναι σκηνοθέτης – έτσι όπως έχει γραφτεί- και εξήγησε ότι έχει σπουδάσει αθλητική δημοσιογραφία, αλλά δεν ασχολήθηκε καθόλου με το επάγγελμα, αφού τελικά ήταν κάτι που δεν τον εξέφραζε.

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου γιατί δεν ασχολήθηκε με το τραγούδι, ο Μιχαήλ Βαρθακούρης αποκάλυψε ότι ο πατέρας του τον είχε “κόψει” από πολύ μικρό, λέγοντάς του πώς είναι… φάλτσος.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έχει φωτογραφήσει τον Γιάννη Πάριο για το εξώφυλλο δίσκου του και είναι πολύ περήφανος για εκείνη τη δουλειά και είναι κάτι που δεν ξέρουν αρκετοί.

Τέλος, αναφέρθηκε στη μητέρα του Σοφία Αλιμπέρτη και το γεγονός ότι απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και αποκάλυψε πώς ήταν η πρώτη που πόζαρε στον φωτογραρφικό του φακό και τον στηρίζει σε κάθε του επιλογή και βήμα.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ