Εν μέσω της προεκλογικής περιόδου στις ΗΠΑ κυκλοφόρησε το βιβλίο “Melania and Me”της πρώην φίλης και συνεργάτιδας της Μελάνια Τραμπ, Stephanie Winston Wolkoff.

Το βιβλίο που… ανάβει φωτιές κυκλοφόρησε την 1η Σεπτεμβρίου και αποκαλύπτει ιστορίες καθόλου κολακευτικές για την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Η συγγραφέας γνώρισε την Μελάνια Τραμπ στη Νέα Υόρκη το 1998 και πολύ γρήγορα έγιναν φίλες. Πρώην διευθύντρια εκδηλώσεων της αμερικάνικης Vogue και μετέπειτα σύμβουλος της συζύγου του Προέδρου Τραμπ, διοργάνωσε την εκδήλωση για την ορκωμοσία του το 2017. Μια εκδήλωση που το κόστος της έφτασε τα 22 εκατομμύρια ευρώ προκαλώντας μεγάλο σκάνδαλο που την απομάκρυνε από τον Λευκό Οίκο.

Η συγγραφέας περιγράφει τη φιλία της Μμε τον Πρόεδρο και την χαρακτηρίζει “το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου”, αφού της κόστισε τόσο κοινωνικά, όσο και επαγγελματικά. Ίδια ήταν και τα συναισθήματα που ένιωθε για την Μελάνια για την οποία αναφέρει πως, “μια μέρα μου έστειλε ένα email ότι είχε δει το γιο μου περνώντας από το σπίτι μου: “είδα τον Taylor, του φώναξα αλλά μάλλον δεν με αναγνώρισε”, έγραφε. Λογικό, μιας και το όνομά του είναι Tyler. Επί δέκα χρόνια αποκαλούσε το γιο μου με άλλο όνομα και ποτέ δεν τη διορθώσαμε ούτε εκείνος ούτε εγώ. Θα μπορούσε να δει πώς είναι το όνομά του, το είχα αναφέρει σε ένα σωρό μηνύματα, e-mails, προσκλήσεις σε πάρτι, αλλά ποτέ δεν μπήκε στον κόπο να το μάθει”.

 

Τραμπ: Ζητά από τη Μελάνια να χαμογελάσει με το ζόρι - Κόσμος | News 24/7

Προτεραιότητά της ήταν το Instagram

Η συγγραφέας περιγράφει την Μελάνια ως μια γυναίκα που δεν ενδιαφερόταν για τίποτα άλλο εκτός από την εικόνα της. Μια μέρα που βρέθηκε στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος στην Ουάσινγκτον η συγγραφέας ένιωσε την καρδιά της να σφίγγεται καθώς οι παππούδες της ήταν επιζώντες του Ολοκαυτώματος. Η Πρώτη Κυρία, όχι μόνο δεν ένιωσε συμπόνια αλλά ζήτησε να βγάλει μια καλή φωτογραφία για να τη δημοσιεύσει στο Instagram.

Η εκδήλωση για την ορκωμοσία του Τραμπ το 2017 ήταν η αρχή του τέλους της φιλικής σχέσης των δύο γυναικών. “Επέμενε να αναφέρεται ως “εκλεγμένη Πρώτη Κυρία” όπως αντίστοιχα ο σύζυγός της αναφερόταν ως “εκλεγμένος Πρόεδρος”. Της εξήγησα ότι αυτό δεν ήταν δυνατό, γιατί η ίδια δεν είχε συμμετάσχει σε καμία εκλογική διαδικασία, αλλά εκείνη επέμενε: “Εκλεγμένη Πρώτη Κυρία”, γράφει η Stephanie.

Η ίδια γράφει ακόμη για τις δολοπλοκίες που σχεδίασε η Μελάνια προκειμένου η κόρη του Προέδρου, Ιβάνκα, να μην φαίνεται στα τηλεοπτικά πλάνα της εκδήλωσης. Το σχέδιο είχε το ανεπίσημο όνομα “Operation Blocking Ivanka” και προέβλεπε την τοποθέτηση της κόρης του Τραμπ στα “τυφλά” σημεία, εκεί δηλαδή από όπου δεν μπορούσαν να πάρουν πλάνα οι τηλεοπτικές κάμερες.

“Ήταν η ορκωμοσία του Ντόναλντ, όχι της Ivanka”, αναφέρει χαρακτηριστικά στο βιβλίο. Αλλά κανείς δεν είχε το θάρρος να της το πει. Στη Μελάνια, δεν άρεσε το γεγονός ότι η Ιβάνκα ήθελε να τραβήξει την προσοχή και ήταν αποφασισμένη να μην το επιτρέψει. Δεν ήθελε επίσης να δει την Ιβάνκα να περπατάει στη λεωφόρο Pennsylvania μαζί με τα παιδιά της.

Τελικά, η Ιβάνκα έστειλε στη συγγραφέα μια φωτογραφία από την ορκωμοσία του Μπάρακ Ομπάμα όπου περιτριγυρίζεται από την οικογένειά του με το σχόλιο “είναι ωραίο να έχει γύρω του την οικογένειά του αυτές τις μοναδικές στιγμές”. Αυτό σήμανε και το τέλος του “Blocking Ivanka”.

Από τα πιο καυστικά που γράφονται στο βιβλίο είναι και το ότι η Μελάνια αποκαλεί ειρωνικά την Ιβάνκα “πριγκίπισσα” ενώ αναφέρεται σε εκείνη και το σύζυγό της ως “τα φίδια”.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ