Γιορτές για τη Μαριέττα Χρουσαλά σημαίνουν οικογένεια! Έτσι, την παραμονή των Χριστουγέννων, με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα, τα παιδιά τους και καλούς φίλους, δείπνισαν σε οικογενειακό κλίμα.

Λίγες ώρες όμως αργότερα, το ζευγάρι διασκέδασε σε νυχτερινό κέντρο των Αθηνών με την παρουσιάστρια να μαγνητίζει τα βλέμματα. Η Μαριέττα Χρουσαλά επέλεξε μαύρο φόρεμα με διαφάνειες και λάμψεις, ενώ το πανωφόρι της από γούνα εντυπωσίασε.

Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας

Το look ολοκληρώθηκε με μαύρα πέδιλα, τσαντάκι με αλυσίδα και διακριτικά κοσμήματα.

H λαμπερή Μαριέττα θα περάσει τις υπόλοιπες γιορτές στην Αθήνα, μετά το πρόσφατο ταξίδι στο Κατάρ. Άλλωστε, για εκείνη πάντα έχουν προτεραιότητα οι δικοί της. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, μάλιστα, αναφέρθηκε στα παιδιά της εξηγώντας: «Η Μάργκω είναι 10, ο Σπύρος 8 ετών και ο Κωνσταντίνος θα γίνει πέντε. Με την κόρη μου θέλω να πιστεύω ότι είμαστε φίλες. Μιλάμε. Μου μιλάει για τις συμμαθήτριες, διαλέγουμε μαζί ρούχα αν έχουμε να πάμε σε κάποιο πάρτι. Ο Σπύρος είναι πιο αγοράκι, να έχει τους φίλους του και να βαράει σουτ και καλάθια. Ο μικρούλης είναι πιο μωράκι ακόμα».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ