Το εντυπωσιακό music video της Lady Gaga για το τραγούδι “911” από το νέο άλμπουμ “Chromatica” κυκλοφόρησε και ήδη έχει προκαλέσει πανικό.

Με επιρροές από το Μεξικό μέχρι την Αρμενία το music video αποδεικνύει γιατί η Lady Gaga θεωρείται οραματίστρια της pop μουσικής. Πρόκειται για μια ταινία μικρού μήκους που περιγράφει μια μυσταγωγική τελετή με τη σκηνοθεσία του Tarsem.

Lady Gaga: Το νέο μυσταγωγικό music video "911" για την μάχη με τα αντιψυχωσικά φάρμακα

«Αυτή η ταινία μικρού μήκους είναι πολύ προσωπική για μένα, είναι η εμπειρία μου με την ψυχική υγεία και ο τρόπος με τον οποίο η πραγματικότητα και τα όνειρα μπορούν να διασυνδεθούν για να σχηματίσουν ήρωες μέσα μας και γύρω μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σκηνοθέτη – κινηματογραφιστή Tarsem που μοιράστηκε μαζί μου μια ιδέα που είχε εδώ και 25 χρόνια, επειδή η ιστορία της ζωής μου τον άγγιξε πολύ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το “Haus of Gaga” (η ομάδα της) που ήταν δυνατό για μένα όταν δεν ήμουν εγώ δυνατή και το συνεργείο που δημιούργησε αυτήν την ταινία μικρού μήκους με ασφάλεια κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας, χωρίς κανείς να αρρωστήσει», σχολίασε η Lady Gaga.

33361496-0-image-a-24_1600476500490

Το video αποδίδει με ευρηματικό και εμπνευσμένο τρόπο το θέμα του «911», το οποίο είναι ο ρόλος και η επίδραση που είχαν στη ζωή της Lady Gaga τα αντιψυχωσικά φάρμακα. Ξεκινά με την ποπ σταρ να βρίσκεται ξαπλωμένη στη μέση μιας ερήμου, έχοντας το πρόσωπο της καλυμμένο με ένα κόκκινο κομμάτι ύφασμα, στη συνέχεια ιππεύει ένα μαύρο άλογο και οδηγείται σε ένα χωριό που φαίνεται να βρίσκεται σε μία τοποθεσία που παραπέμπει στο Μεξικό. Αυτό το αλλόκοτο ταξίδι είναι αποτέλεσμα των παραισθήσεων της τραγουδίστριας μετά από ένα τροχαίο ατύχημα. Η Lady Gaga είναι τώρα ξαπλωμένη σε ένα φορείο και σφαδάζει από τους πόνους καθώς νοσοκόμοι προσπαθούν να της σώσουν τη ζωή.

Σημειώνεται ότι ο τίτλος του τραγουδιού αναφέρεται στον τηλεφωνικό αριθμό άμεσης ανάγκης στη Βόρεια Αμερική, το 9-1-1.

Δείτε το video

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ