Η Τζένιφερ Λόπεζ, η Τζένιφερ Γκάρνερ και ο Μπεν Άφλεκ έδειξαν ότι είναι καλά μεταξύ τους, παρακολουθώντας τη μουσική εκδήλωση της Σεραφίνα, ενώ η μητέρα του ηθοποιού και η κόρη της Λόπεζ, Έμμα, ήταν μαζί τους.

Η Γκάρνερ εμφανίστηκε με την κόρη της Βάιολετ και τον Σαμουέλ, ενώ αυτή είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε να επανενώνονται δημόσια από τότε που ο Άφλεκ και η Λόπεζ παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και η Τζένιφερ Γκάρνερ αναπτύσσουν φιλία μεταξύ τους, ενώ μάλιστα κατά τις διακοπές των Χριστουγέννων αντάλλαξαν δώρα!

λόπεζ
Μπεν Άφλεκ

«Έχουν αναπτύξει μια μεγάλη σχέση και έχουν πολλά κοινά», ανέφερε πηγή του περιβάλλοντός τους. «Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση λόγω των παιδιών», επισημαίνει η πηγή.

τζένιφερ λόπεζ
H Λόπεζ με τη μητέρα του ηθοποιού

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι ευγνώμων για τη φιλία της με την Τζένιφερ. «Η JLo είναι ευγνώμων που η φιλία της με την Γκάρνερ είναι πολύ καλά τους τελευταίους μήνες. Έρχονταν πιο κοντά από τότε που εκείνη και ο Μπεν επανένωσαν τον έρωτά τους, αλλά η φιλία της JLo και της Τζεν δυναμώνει», είπε κοντινό τους πρόσωπο.

Τζένιφερ Γκάρνερ

Η Τζένιφερ Λόπεζ παντρεύτηκε τον Μπεν Άφλεκ το καλοκαίρι του 2022, μετά την επανασύνδεσή τους το 2021. Ο Άφλεκ ήταν παντρεμένος με τη Γκάρνερ για 12 χρόνια και απέκτησαν μαζί τρία παιδιά.

«Οι άνθρωποι στη ζωή μου ξέρουν ότι ήταν ένας πολύ, πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος για μένα. Όταν επανασυνδεθήκαμε, αυτά τα συναισθήματα για μένα ήταν ακόμα πολύ αληθινά», είχε εξομολογηθεί η Τζένιφερ Λόπεζ.

H Τζένιφερ Λόπεζ τραγουδά με τον Μπεν Άφλεκ στους διάσημους φίλους τους και γίνονται viral

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ