Η βασίλισσα Σοφία και τα παιδιά του βασιλιά Κωνσταντίνου, ο πρίγκιπας Παύλος, ο πρίγκιπας Νικόλαος, ο πρίγκιπας Φίλιππος, η πριγκίπισσα Αλεξία και η πριγκίπισσα Θεοδώρα το πρωί της Πέμπτης επισκέφτηκαν το βασιλικό νεκροταφείο του Τατοΐου για να επιβλέψουν τις εργασίες στους βασιλικούς τάφους ώστε να είναι όλα έτοιμα για την ταφή του τελευταίου βασιλιά της Ελλάδας τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου.

Θα προηγηθεί η εξόδιος ακολουθία στον Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ναό Αθηνών και στη συνέχεια θα μεταφερθεί η σορός του βασιλιά στο Τατόι.

Φανερή η συγκίνηση της βασίλισσας Σοφίας λίγο πριν την κηδεία του βασιλιά Κωνσταντίνου

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τα στενά μέλη του αείμνηστου μονάρχη στο βασιλικό νεκροταφείο στο Τατόι και νωρίτερα μέσα στα αυτοκίνητά τους όπου κατευθύνονταν προς τα εκεί για να επιβλέψουν τις τελικές εργασίες. Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο ισπανικό HOLA!

Ο πρίγκιπας Φίλιππος συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Νίνα Φλορ, ενώ εκεί βρέθηκε επίσης η αδελφή του εκλιπόντος βασιλιά, πριγκίπισσα Ειρήνη. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες του HOLA! η συγκίνησήτους ήταν έκδηλη.

Το νεκροταφείο Τατοΐου απέχει περίπου 20 χιλιόμετρα από την ελληνική πρωτεύουσα, βρίσκεται μέσα σε ένα δάσος που περιβάλλει το Ανάκτορο, την εκκλησία και το κτήμα. Εκεί βρίσκονται οι τάφοι του βασιλιά Παύλου και της βασίλισσας Φρειδερίκης, γονιών του βασιλιά Κωνσταντίνου.

Εκτός από την βασίλισσα Σοφία, έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι οι βασιλιάδες Φελίπε και Λετίθια θα ταξιδέψουν στην Αθήνα. Αναφέρεται ακόμα, ότι θα παρευρεθούν και άλλοι συγγενείς.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ