Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής του «Καλό Μεσημεράκι» τη Μαίρη Συνατσάκη η οποία μίλησε για όλα και κυρίως για το νέο «ρόλο» της ως μαμά ενός δυόμιση μηνών κοριτσιού.

Να υπενθυμίσουμε, ότι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής πριν από περίπου δυόμιση μήνες έγιναν για πρώτη φορά γονείς και έκτοτε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Μπορεί ο τραγουδιστής να μην είναι πολύ ενεργός στους λογαριασμούς του στα social media, η αγαπημένη Influencer και επιχειρηματίας όμως φροντίζει να μας δείχνει ορισμένα στιγμιότυπα από την νέα καθημερινότητά της.

Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την κορούλα της

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε ανοιχτά στον Νίκο Μουτσινά λέγοντας αρχικά το πώς βιώνει αυτή τη νέα μοναδική πραγματικότητα. «Έχω δει πολλά βίντεο για την εγκυμοσύνη και το μεγάλωμα του παιδιού. Και έχω καταλήξει στο εξής αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα: Ο,τι και να έχεις διαβάσει, άμα σκέφτεσαι πως το πλασματάκι που έχεις απέναντί σου πρέπει να του φερθείς όπως θα ήθελες να σου φέρονται, δε χρειάζεται να διαβάσεις πολλά βιβλία.» είπε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη και συνέχισε μιλώντας για τους γονείς της και τη σχέση που έχουν με το εγγονάκι τους: «Καλά τα κατάφερε η Μαιρούλα αλλά έχει και 14 χρόνια ψυχοθεραπείας στην πλάτη, οπότε με ακούνε οι γονείς μου.».

Τέλος, η Μαίρη Συνατσάκη είπε: «Τα παιδιά ψάχνουν να βρουν την αγάπη και την ασφάλεια από τους γονείς τους. Και ως ενήλικες και γονείς οφείλουμε για να χτίσουμε την ασφάλειά τους να παραμείνουμε εκεί γι’αυτά. Αυτό πιστεύω. Θα δούμε τώρα τι θα γίνει.».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ