Ο Χιου Τζάκμαν παρακάλεσε την Ακαδημία των Όσκαρ να μην προτείνει το “Good Afternoon” του Ράιαν Ρέινολντς στην κατηγορία του καλύτερου τραγουδιού. Οι δύο ηθοποιοί εδώ και 10 χρόνια έχουν μια άτυπη κόντρα και μια ψεύτικη διαμάχη.

Ο Τζάκμαν και ο Ρέινολντς δημιούργησαν την ψεύτικη κόντρα τους από τότε που ξεκίνησαν “X-Men Origins: Wolverine” το 2008.

Ο ηθοποιός του “Greatest Showman”, Χιου Τζάκμαν, εξήγησε ότι ενώ αυτός και η οικογένειά του λάτρεψαν το “Spirited”, δεν είναι ακόμα έτοιμος να δει το τραγούδι να λαμβάνει υποψηφιότητα για Όσκαρ.

«Γεια σε όλους, είναι 2023 και ήθελα πραγματικά να στείλω ένα θετικό μήνυμα στην αρχή της χρονιάς, αλλά τα πρόσφατα γεγονότα το έχουν καταστήσει αδύνατο. Τώρα ο Ράιαν Ρέινολντς που θα έχει υποψηφιότητα στην κατηγορία καλύτερου τραγουδιού θα έκανε την επόμενη χρονιά της ζωής μου ανυπόφορη», ανέφερε ο Χιου Τζάκμαν.

Ο ηθοποιός διευκρίνισε ότι η συνεργασία με τον Ράιαν Ρέινολντς στην τρίτη ταινία “Deadpool” θα ήταν «αδύνατη» αν έπαιρνε την υποψηφιότητα.

«Θα ήταν πρόβλημα», κατέληξε. «Για να ανακεφαλαιώσουμε λοιπόν, λατρεύω το “Spirited”, λατρεύω τον Will, λατρεύω την Octavia Spencer, λατρεύω το τραγούδι “Good Afternoon”, λατρεύω τον Benj Pasekκαι τον Justin Paul, αλλά σε παρακαλώ, από τα βάθη της καρδιάς μου μην επικυρώνετσε στον Ράιαν Ρέινολντς με αυτόν τον τρόπο».

Ο Ρέινολντς ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ξέρω ότι είναι ακόμη νωρίς, αλλά καλησπέρα σας, κύριε Τζάκμαν».

https://www.hello.gr/celebrity-news/hugh-jackman-mitera/Ο Χιου Τζάκμαν σε θεραπεία μετά την τραυματική εμπειρία με τη μητέρα του

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ