Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η αδερφή της Britney Spears, Lamie Lynn, στο “ABC” και αναφέρθηκε στην εποπτεία της διάσημης pop star αλλά και στην συμπεριφορά του πατέρα τους. Η Jamie Lynn, μάλιστα, υποστήριξε ότι προσπάθησε να βοηθήσει να τερματιστεί η αμφιλεγόμενη κηδεμονία της αδερφής της.

«Πάντα ήμουν ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της αδερφής μου, οπότε όταν χρειαζόταν βοήθεια, έφτιαχνα τρόπους για να το κάνω», δήλωσε αρχικά στο “Good Morning America” την Τετάρτη. «Έβαλα τα δυνατά μου για να βεβαιωθώ ότι είχε τις επαφές που χρειαζόταν για να προχωρήσει και να τερματίσει αυτή η συντηρητική εποπτεία της και απλώς να τελειώσει όλο αυτό για την οικογένειά μας».


Η αδερφή της Britney Spears αποκάλυψε παράλληλα ότι είχε μια συνομιλία με τον Samuel D. Ingham, τον οποίο ένας δικαστής από το Λος Άντζελες διόρισε ως δικηγόρο της Britney όταν νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική τον Φεβρουάριο του 2008, στην αρχή της εποπτείας της. «Αν ήθελε να μιλήσει με άλλους ανθρώπους, τότε βοήθησα. Μίλησα ακόμη και με την προηγούμενη νομική της ομάδα και αυτό δεν έληξε καλά προς όφελός μου», εξομολογήθηκε.

Όταν ρωτήθηκε αν συμφωνούσε ή διαφωνούσε με το καθεστώς στο οποίο βρισκόταν η Britney, η Jamie Lynn απάντησε: «Δεν είχε να κάνει με το αν συμφωνούσα ή όχι. Όλοι έχουν μια φωνή και πρέπει να ακουστεί». Η Britney Spears κατέθεσε στο δικαστήριο -τον Ιούνιο του 2021-, ότι η οικογένειά της «δεν έκανε τίποτα» για να τη βοηθήσει όταν ο πατέρας της, Jamie Spears, φέρεται να την έβαλε σε μια μονάδα ψυχικής υγείας παρά τη θέλησή της στις αρχές του 2019.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η ηθοποιός και συγγραφέας αναφέρθηκε στον πατέρα τους και την πολυετή μάχη του με τον αλκοολισμό, κάτι που την έχει στιγματίσει.

«Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου σε αυτόν τον κύκλο καταστροφικής συμπεριφοράς. Έπινε πάντα και οι κρίσεις του μου προκαλούσαν περιόδους βασανιστηρίων και θλίψης», αναφέρει ακόμα στο επερχόμενο βιβλίο της “Things I Should Have Said”, ενώ στη δημοσιογράφο τόνισε: «Μου δημιούργησε πολύ άγχος. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν αν μπορώ να τον εμπιστευτώ. Ήταν κάτι που κανένα παιδί δεν έπρεπε να αναρωτιέται».

Η σχέση της Britney Speras με την οικογένειά της έχει διαταραχθεί τα τελευταία χρόνια, λόγω της εμπλοκής τους στην κηδεμονία και εποπτείας της, η οποία τερματίστηκε τον Νοέμβριο πριν από τα 40α της γενέθλια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ