Ιδιαίτερα φορτισμένη με τα όσα συμβαίνουν γύρω τις τελευταίες ημέρες και την αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για τον άνθρωπο που θεωρεί ότι διέρρευσε το revenge porn βίντεο είναι η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δεν άντεξε στον «αέρα» της Super Κατερίνα και ξέσπασε, με τη θέση που πήρε ο δικηγόρος του ατόμου αυτού.

Με αφορμή τη δεύτερη μήνυση που κατέθεσε ο συγκεκριμένος άντρας, η εκπομπή κάλεσε τον δικηγόρο του, Γιάννη Γλύκα, για να έχει τις θέσεις και των δύο πλευρών.

Ο Γιάννης Γλύκας, όπως είπε στον αέρα της εκπομπής, ενημερώθηκε από τον πελάτη του,  ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τον χαρακτήρισε βιαστή και του ζήτησε να ανακαλέσει. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πάνω στη συναισθηματική του φόρτιση μπέρδευε τα λόγια του και η Κατερίνα Καινούργιου πήρε την ευθύνη πάνω της για το λάθος που φυσικά είχε διορθωθεί άμεσα από τον ίδιο.

«Εγώ δεν είμαι δικαστήριο, ο πελάτης σας να μπει στη θέση του Δημήτρη», του είπε η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Εγώ έχω την ευθύνη πάνω μου και όχι το κανάλι. Αν όντως ειπώθηκε κάτ τέτοιο καταλάθος σας ζητάμε συγγνώμη».

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ρώτησε τον δικηγόρο αν έχει δει το βίντεο, με τον Γιάννη Γλύκα να απαντά: «Δεν είναι στην κατοχή κανενός μας. Μια κοπέλα έχει θιγεί από αυτό, αλλά ποιος το επαναφέρει στη δημοσιότητα συνέχεια;», τονίζοντας ότι η Ιωάννα Τούνη το κάνει καθημερινά για τη δημοσιότητα. «Ο κ. Αλεξάνδρου θα έπρεπε να είναι εκτός εκπομπής γι αυτό το θέμα και να μηνπαίρνει θέση», πρόσθεσε.

Εκείνη την ώρα, η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξαλλη, άρχισε να φωνάζει και στο τέλος του έκλεισε το τηλέφωνο. «Τι λέτε; Έρχεται κλαμένος κάθε πρωί. Δεν πήρε θέση εγώ τον ρώτησα. Γεια σας. Τέλος. Κλείστον. Τι είναι αυτά τα πράγματα; Έχω στεναχωρηθεί εγώ».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ