Η Στέγη Ευγηρίας “Αρχάγγελος Μιχαήλ” σήμερα κλείνει 36 χρόνια κοινωνικής προσφοράς σε θέματα παροχής υπηρεσιών υγείας σε άτομα της Τρίτης Ηλικίας.

Η μέρα αυτή εδώ και τόσα χρόνια χρόνια έδινε δυναμικό παρόν ανοίγοντας τις πόρτες της σε όλους τους φίλους και υποστηρικτές του έργου της. Φέτος για πρώτη φορά, το ετήσιο Κοκτέιλ θα πραγματοποιηθεί με ένα διαφορετικό τρόπο προσαρμοσμένο στο νέο τρόπο ζωής εξαιτίας της πανδημίας, αξιοποιώντας τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών.

Το Συμβούλιο, η Διεύθυνση και το Προσωπικό της Στέγης «ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ» και συνεχίζουν την άοκνη προσπάθεια για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού βάζοντας έτσι ένα λιθαράκι στην κοινωνική πρόνοια του τόπου μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, η Διεύθυνση και το Προσωπικό σας προσκαλούν στην Ετήσια Εκδήλωση “Κοκτέιλ” για να εορτάσουμε διαφορετικά τα 36 χρόνια Κοινωνικής Προσφοράς στα άτομα της Τρίτης Ηλικίας.

Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 12.00-14.10 και θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom επιλέγοντας το σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/j/7837072419…  ή του Facebook Live Streaming της σελίδας μας

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση και το πρόγραμμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ