Υπήρξαν ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ, ωστόσο φαίνεται ότι πλέον δεν είναι μαζί. Ειρήνη Παπαδοπούλου και Αλέξανδρος Πασχαλάκης διέγραψαν τις κοινές τους φωτογραφίες στα social media, βάζοντας λάδι στη φωτιά και στις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει.

Όλα ξεκίνησαν από τον ραδιοφωνικό παραγωγό Κώστα Ραπτόπουλο, ο οποίος αποκάλυψε τον χωρισμό της τραγουδίστριας από τον τερματοφύλακα με ένα βίντεο στο Tik Tok. Αν και κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για το θέμα, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης -μέσα από ένα story- ανέφερε: «Συνεντεύξεις δεν δίνω γενικότερα… στο μέλλον εάν θέλω να πω κάτι, θα το μάθετε από μένα. Σεβόμαστε λίγο τις γυναίκες! Υ.Γ Μόνος στόχος πρωτάθλημα και κύπελλο. Τα λέμε τον Μάιο».

Ειρήνη Παπαδοπούλου και Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Να σημειωθεί, πάντως, ότι το ζευγάρι έζησε έναν δυνατό έρωτα από το 2019. «Είμαστε δυο άνθρωποι με τρέλα και αγάπη και αν το νιώσουμε, μπορεί να το επισημοποιήσου με και αύριο. Και σίγουρα δεν θα βγούμε να το φωνάξουμε! Οι άνθρωποι που επιλέγω να είναι στη ζωή μου θέλω να με νοιάζονται και να έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με μένα. Να είναι περιπετειώδεις, να είναι παθιασμένοι με ό,τι κάνουν. Και όσο θέλουν και οι δύο, είναι όλα καλά, γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο», είχε πει στο παρελθόν η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ