Η Δούκισσα Νομικού έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, το τελευταίο διάστημα, μετά την αποχώρησή της από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και από το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις για το νέο επαγγελματικό βήμα, καθώς το συμβόλαιό της με το κανάλι παραμένει σε ισχύ.

Στο «OPEN Weekend», το πρωί του Σαββάτου, δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής, η Δούκισσα Νομικού έχει τρία χρόνια συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, παραμένει στον σταθμό και ήδη ψάχνουν εσωτερικά την επόμενη εκπομπή, την οποία θα αναλάβει. Αυτή η εκπομπή θα είναι στο στυλ του «Dot.» δηλαδή ψυχαγωγική, με συνεντεύξεις, γυναικεία θεματολογία, συμβουλές και θα είναι μαγνητοσκοπημένη.Ωστόσο η νέα εκπομπή δεν θα κάνει σύντομα πρεμιέρα, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν. Αναφορικά με τις ώρες προβολής της εκπομπής εξετάζεται να προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο, κατά τις μεσημεριανές ώρες.

Σε άλλη πρωινή εκπομπή, στο «Χαμογέλα και πάλι!», η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Δούκισσας Νομικού αναφέροντας πως για όλα φταίει ο ανάδρομος Ερμής. «Είναι αστρολογικό θέμα. Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος γίνονται παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και λάθη. Είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το λέω σε Ταύρους, λιοντάρια, Σκορπιούς κι Υδροχόους του δεύτερου δεκαημέρου, ότι έχουν διλήμματα… Δεν ήξερα τίποτα συγκεκριμένο. Πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να δουλεύει σε ένα περιβάλλον που του πάει και του αρέσει. Αν δεν της άρεσε, τι να κάνουμε τώρα; Ήταν πολύ συγκινημένη, είναι καλό κορίτσι κι όλα θα πάνε μια χαρά» ανέφερε η Λίτσα Πατέρα στην κάμερα.
Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ