Η “Mindy” από τη σειρά του Netflix, “Emily in Paris”, πριν από μερικές ημέρες είχε μια περιπέτεια με την υγεία της αφού υπέστη σηπτικό σοκ. Ευτυχώς τα πράγματα για την Ashley Park εξελίχθεικαν θετικά τώρα βρίσκεται σε περίοδο ανάρρωσης, ενώ ταξίδεψε και στο Παρίσι, ώστε σύντομα να ξεκινήσει τα γυρίσματα για την τέταρτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς.

Με την άφιξή της στην πόλη έλαβε πολλά λουλούδια από φίλους και συνεργάτες, αλλά και μία ζεστή αγκαλιά από τη συμπρωταγωνίστριά της, Lily Collins, δείχνοντας την τρυφερή σχέση που τις συνδέει.

Η Park θέλησε να μοιραστεί κάποιες στιγμιότυπα από τις πρώτες της μέρες στο Παρίσι, αναρτώντας φωτογραφίες με τα λουλούδια, με την Collins, με ένα παζλ, με τη διαδικασία για την ανάρρωσή της αλλά και ένα μπολ με το πρωινό της.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε:

«Είμαι βαθιά συγκινημένη και ευγνώμων για τα όμορφα μηνύματα υποστήριξης και παρηγοριάς, τις προσωπικές σας ιστορίες σήψης και νοσηλείας και πραγματικά σε κάθε άνθρωπο που έχει επικοινωνήσει με αγάπη… Κάθε μήνυμα με ώθησε ειλικρινά σε μια γρήγορη και ελπιδοφόρα ανάρρωση. Λυπάμαι για την καθυστέρηση στις απαντήσεις, απλά ήθελα να ενημερώσω ότι είχα ιατρική άδεια να πετάξω αφού ανταποκρίθηκα στις θεραπείες, και τώρα αναρρώνω και ξεκουράζομαι στο Παρίσι όπου με υποδέχτηκαν με αυτό το απίστευτο θερμό καλωσόρισμα από αγαπημένα πρόσωπα και την οικογένειά μου «Emily In Paris».

Στο ίδιο post, η Park είπε ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους συνεργάτες της και το Netflix για τη στήριξή τους, ενώ τόνισε πως ανυπομονεί να ξαναβρεί την φόρμα της και να βρεθεί στο πλατό για τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν του «Emily in Paris». Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ βέβαια επιφύλασσε και για την Lily Collins.

«Ευχαριστώ εσείς στο @netflix και στο @emilyinparis για την πραγματική καλοσύνη και την φιλότιμη υπομονή σας καθώς περιμένω να πάρω ιατρική άδεια για να δουλέψω… Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη που θα συμμετέχω στο πλατό για την 4η σεζόν. Υπόσχομαι ότι αναπνέω μέσα από όλο αυτό και φροντίζω όσο μπορώ τον εαυτό μου για να ξαναβρώ τη φόρμα μου. εν τω μεταξύ, ευχαριστώ για τις αγκαλιές του καναπέ @lilyjcollins»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ