Συνέντευξη στην εκπομπή “Ήρθε κι έδεσε” παραχώρησε η Έλενα Ευσταθίου σήμερα το πρωί.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στον Ανδρέα Δημητρόπουλο και την Γιώτα Δαμιανού για την καριέρα, την υποκριτική, την οικογένεια, την προσωπική ζωή και δεν δίστασε να τοποθετηθεί και στις καταγγελίες παρενοχλήσεων που βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας στον χώρο του θεάματος.

Η ίδια με αφορμή την εν λόγω συζήτηση, εκμυστηρεύτηκε πως έτυχε σε πρόβες που συμμετείχε και καλέστηκε να διαβάσει το κείμενο μπροστά σε σκηνοθέτη του ΘΟΚ, εκείνος να βλέπει τα πόδια της κάτω από το τραπέζι.

Όπως ανέφερε:

“Κάποια στιγμή μας καλεί ένας “τεράστιος” σκηνοθέτης να διαβάσουμε για πρώτη φορά το έργο, στον ΘΟΚ. Καθόμασταν όλοι στο τραπέζι και διαβάζουμε το έργο. Με το που τελειώνει η ανάγνωση αρχίζει να φωνάζει, λέγοντάς μας “Εσείς τώρα είστε ηθοποιοί; Και τι κάνετε εδώ και θέλετε και ρόλους…” Μία επίθεση άνευ λόγου […] Και λέει “Αλλά τι περιμένεις, όταν η κυρία Ευσταθίου διάβασε όλο το έργο με το ένα πόδι πάνω στο άλλο”. Κάτω από το τραπέζι εννοώ. Και αμέσως απαντώ “Όση ώρα διάβαζα βλέπατε τα πόδια μου; Μου κάνει εντύπωση” Τι είναι αυτά τα πράγματα;”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ